Siyaset Durak: Yarın kendimi ihbar ediyorum
Paylaş
Durak: Yarın kendimi ihbar ediyorum

Durak: Yarın kendimi ihbar ediyorum

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin istifasını istemesi ile ilgili olarak, "Sayın Bahçeli ne diyorsa doğrudur. Bu kadar iftira atılırsa sayın genel başkan bunları söyler... Yarın kendimi ihbar ediyorum" dedi.

Durak, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin açıklamalarına Atatürk Havalimanı'nda cevap verdi.

Haberin Devamı

Durak, "Sayın Bahçeli ile görüşmeden bir şeye karar vermem. Hayatım boyunca gizli iş yapmadım yaptığım işi gizlemedim. Sayın Bahçeli ne diyorsa doğrudur. Bu kadar iftira atılırsa sayın genel başkan bunları söyler. Rüşvet meselesinin üzerine en çok giden benim, hiçbir şaibe yok geçmişimde. Ancak bu medya allah korusun..." diye konuştu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, hakkındaki "yolsuzluk" iddialarına ilişkin olarak, "Yarın kendimi ihbar edeceğim. Yarın sabah saat 10.30’da Adana Adliyesi’nde arkadaşlara randevu veriyorum" dedi.

Durak, THY’nin tarifeli uçağıyla Adana’dan İstanbul’a gelişinde Atatürk Havalimanı VIP çıkışında hakkındaki "yolsuzluk" iddialarına ilişkin olarak gazetecilere açıklama yaptı. Durak, yıllardır kendisiyle ilgili bazı iddialarda bulunulduğunu ifade ederek, bu iddiaların doğru olmadığını dile getirdi.

Haberin Devamı

Bahçeli'den Durak'a istifa çağrısı


BAHÇELİ İLE GÖRÜŞECEK

Aytaç Durak, son iddialara ilişkin olarak basın mensuplarının sorusu üzerine, "Yarın kendimi ihbar edeceğim. Yarın sabah saat 10.30’da Adana Adliyesi’nde arkadaşlara randevu veriyorum" dedi. Durak, bir gazetecinin "(Devlet Bahçeli ile görüşmeden kararımı açıklamam) dediniz. Sayın Bahçeli ile ne zaman görüşeceksiniz? Sayın Bahçeli sizinle görüşmeden istifa çağrısında bulundu. Buna bir yanıt verecek misiniz?" şeklindeki sorusu üzerine de şunları söyledi:

"Sayın Bahçeli, kendi görüşünü dikte etmiş. Ancak bir disiplin kurulu, 3-5 bilemediniz 10 kişidir. Ben bütün Türk medyasının önünden sesleniyorum. Türk adliyesinin önünde iddia ediyorum ki kimin ne bildiği varsa söylesin, Allah rızası için rica ediyorum, yalvarıyorum. Türkiye’de rüşvet meselesinin üzerine giden yiğit bir kardeşiniz olarak bu kadar mücadele ettim. Bu medyanın yaptığını düşman düşmanına yapmaz." Aytaç Durak, partisinden istifa edip etmeyeceğine ilişkin soruya da "Bu önemli değil. Etsen ne olur, etmesen ne olur" yanıtını verdi.

DHA / AA