Gündem Durakta cinsel organını gösterdi

Durakta cinsel organını gösterdi

Paylaş
Durakta cinsel organını gösterdi

Samsun'da evli ve iki çocuk babası 29 yaşındaki Ömer Ö., durakta bekleyen 23 yaşındaki S.T.'ye cinsel organını gösterip tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Bir beyaz eşya mağazasında çalışan S.T. adlı genç kız, işe gitmek için Hilal Sokak’taki 2'nci Hat dolmuş durağına geldi. Bu sırada Canik İlçesi’nde bir tavukçuda çalışan Ömer Ö. de durağa gelip yalnız başına dolmuş bekleyen S.T.'ye iddiaya göre cinsel organını gösterdi.

Ömer Ö., S.T.’nin bağırması üzerine kaçtı. Bu sabah yine aynı saatlerde işe gitmek için evinden çıkan S.T. dolmuş durağına geldiğinde Ömer Ö.'yü görünce bağırmaya başladı.

Korkan Ömer Ö., 2'nci Hat dolmuşuna binerek kaçtı. Dolmuşun plakasını alan S.T. ağlayarak yakındaki İlyasköy Polis Merkezi’ne giderek şikeyette bulundu ve teşhircinin bindiği dolmuşun plakasını verdi. Polis, telsiz anonsuyla dolmuş hattının geçtiği güzergahta bulunan trafik ekiplerine plakayı verip durdurulmasını istedi.

Kısa süre sonra trafik ekipleri aracı durdurdu. Sekreter S.T. de polisler tarafından getirildi ve kendisini taciz ettiğini söylediği ön koltukta oturan Ömer Ö.'yü teşhis etti.

Ömer Ö. suçlamayı kabul etmezken şikayetçi S.T., “Bu kişi beni durakta taciz edip daha önce de cinsel organını gösterip kaçmıştı. Bugün durağa geldiğimde yine orada bekliyordu. Bağırmaya başlayınca dolmuşa binip kaçtı. Kendisinden şikayetçiyim” dedi. Gözaltına alınan Ömer Ö. hakkında başlatılan soruşturma sürüyor.

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN (DHA)