Candaş Tolga Işık DURMAK YOK HİZİBE DEVAM
HABERİ PAYLAŞ

DURMAK YOK HİZİBE DEVAM

Haberin Devamı

CHP’nin oyları 2002 genel seçimleri: Yüzde 19.39 2007 genel seçimleri: Yüzde 20.84 Fark: Yüzde 1.45 O günkü CHP yönetimi: Başarılıyız.

* * *

CHP’nin oyları 2011 genel seçimleri: Yüzde 25.91 2007’ye göre fark: Yüzde 5.07 Bugünkü CHP yönetimi: Başarılıyız. O günkü CHP yönetimi: Başarısızlar!

[[HAFTAYA]]

* * *
CHP’nin 12 Haziran 2011’de elde ettiği sonucu başarılı bulduğum sanılmasın. Ayrıca, Kılıçdaroğlu’nun seçim gecesi yaptığı konuşmanın da ‘ciddi’ olduğuna inanmıyorum! Rakibinin yarısı kadar oy al, sonra kendini başarılı ilan et! Bu ancak şaka olabilir. Tıpkı bir grup ‘müzmin başarısız’ CHP’linin kazan kaldırması gibi!

* * *

Koparılan bu ‘kıyamet’ nedir anlayan var mı? Ortada oyunu, daha da önemlisi milletvekili sayısını artırmış bir CHP var. İlk kez ‘Atatürkçülük-laiklik elden gidiyor’ dışında bir şeyler söyleniyor. İlk kez proje üretiliyor. İlk kez Anayasa Mahkemesi’ne gitmek yerine Diyarbakır’a, Hakkari’ye, Kars’a, Erzurum’a gidiliyor.

* * *

Allah aşkına artık ‘kurultaycılık’ oynamaktan vazgeçin. Hayatınızda bir kere bölünüp-parçalanmak yerine kenetlenip büyüme planı yapın.

* * *

Biliyorum bunlar boş tavsiyeler... Şimdiki proje malum: Kılıçdaroğlu nasıl devrilir... Önder Sav, Canan Arıtman, Kemal Anadol nasıl geri gelir? O halde durmak yok, hizibe devam... Haydi bi daha, bi daha bi daha!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder