Spor Dursun Özbek'i bekleyen büyük tehlike!

Dursun Özbek'i bekleyen büyük tehlike!

Paylaş
Dursun Özbek'i bekleyen büyük tehlike!

Galatasaray'ın Şubat ayında şampiyonluk şansını yitirmesi, Mart sonunda yapılacak mali kongrede yönetimi ibra etmemek riskiyle karşı karşıya bıraktı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Başkanlık döneminin en zor dönemecine girdi. Galatasaray Tarihi'nin en kritik kararlarından birini alarak kulübün hayati önemdeki Riva ile Florya arazilerini paraya dönüştüren ve kongreden büyük destek alan başkan Dursun Özbek'in, futbol takımının başarısızlığı yüzünden Mart ayında yapılacak mali kongrede zorlanacağı yeni bir gündem yarattı.

İBRA EDİLMEYEBİLİR...


Başkan Dursun Özbek futbol takımını yönetim dışından kardeşi Mehmet Özbek'e teslim etmesi ve ardından Sportif A.Ş. yönetim kurulunda Levent Nazifoğlu'nu göreve getirmesi Sarı-Kırmızılı camiada sürekli tartışılıyordu. Bunun devamında Galatasaray'ın Beşiktaş derbisini kendi sahasında kaybederek şubat ayında şampiyonluğa veda etmesi kulübe gönül verenleri yıkmış durumda.

Galatasaray taraftarlarının çeşitli sosyal medya platformlarında Dursun Özbek'i eleştirmesi bir yana bırakılsa da, genel kurul üyelerinin özel yazışma platformlarında Dursun Özbek yönetimini mali kongrede ibra etmemek için girişimlerde bulundukları dikkati çekti. Bir çok üye Dursun Özbek ile yönetimini, Mart ayı sonunda yapılacak mali kongrede ibra etmemek için kampanya başlattıkları en önemli gelişme olarak görülüyor.

7 TRANSFER YAPILDI. BİR TANE İLK ONBİR SOYUNAN YOK!!


Yapılan eleştirilerde bu sezon yapılan transferlerin hemen hiçbirinden faydalanılamadığı ve yine Galatasaray'ın milyonlarca Euro'su sokağa atıldığı görüşü ağırlık kazandı. Beşiktaş derbisinde yeni transferlerden Cavanda, Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Tolga Ciğerci, Josue, Ahmet Çalık, Rodriques'in ilk onbirde bile yer alamadıkları dikkate çekilerek, yönetimin iki transfer döneminde takımı daha da gerilettiği fikri destek gördü.

Üyeler, Galatasaray'ın bu kadro ile başarılı olma şansının olmadığını ileri sürerken, gelecek transfer döneminde ciddi takviye gerektiği ve yine milyonlarca euro için kaynak aranacağını, devamında borçlanmaya yine devam edileceği görüşünü ortaya attılar.

Haberin Devamı