Spor Dursun Özbek'ten Mircea Lucescu açıklaması

Dursun Özbek'ten Mircea Lucescu açıklaması

Paylaş
Dursun Özbek'ten Mircea Lucescu açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sneijder, Lucescu, Tudor, Östersunds ve transferle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Birçok gazetede hatta dış basında Galatasaray'ın Romen teknik direktör Mircea Lucescu ile anlaştığı haberlerine en yetkili ağızdan açıklama geldi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Östersunds maçı bir kazaydı. Bunun bir yol kazası şeklinde kabul edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Perşembe günü takım bu kazanın tamiri için en iyisini yapacağından da eminim. Tudor'u biz getirdik. Tudor şu anda Galatasaray Futbol Takımı'nın koçu. Yönetimin Tudor'un neresinde durması lazım. Tabii ki Igor Tudor'un arkasındayız. Lucescu'yla her hangi bir görüşmemiz olmadı." diyerek hem Tudor'un arkasında olduklarını hem de Lucescu ile ilgili Galatasaray'ın bir girişimi olmadığını ifade etti.

"İSTANBUL'A DÖNECEK..."


Gazeta Sporturilor, Galatasaray yönetiminin Lucescu ile el sıkıştığını, Östersunds maçında tur atlanmaması halinde, Tudor'un derhal gönderileceğini ve 71 yaşındaki Rumen teknik adamın İstanbul'a döneceğini yazdı.

Lucescu'nun Galatasaray'la 2 yıllık sözleşme imzalayacağını duyuran gazete, sözleşmeyle ilgili diğer detayların ise İstanbul'da yapılacak görüşmede belirleneceğini yazdı.

Haberin Devamı