Magazin Düşes sağ gösterip soldan vurdu

Düşes sağ gösterip soldan vurdu

Paylaş
Düşes sağ gösterip soldan vurdu

Cambridge Düşesi Kate Middleton aylar önce bebeğinin 'kız' olacağını ağzından kaçırmıştı. Ancak bebek 'erkek' oldu. Bu da akıllara 'Acaba bilerek yapılan bir yönlendirme miydi?' sorusunu getirdi

Pınar Yıldız/POSTA İNTERNET

Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın beklenen doğumu gerçekleşti ve İngiltere'nin müstakbel bir kralı oldu. Oysa neredeyse son 6 aydır bebeğin cinsiyetinin 'kız' olacağı tüm basın tarafından onaylanmıştı. Bu düşünceye ise bizzat küçük kralın annesi Kate Middleton sebep olmuştu.

Kate, yaptığı bir ziyaret sırasında kendisine verilen oyuncağı alırken 'Teşekkür ederim, bu hediyeyi kızım için alıyorum' demek üzereyken 'kızım' kelimesinden önce duraksadığı ve bu kelimeyi tam söylemediğini kaydedilmişti. Ancak bu bilgi İngiliz basınında geniş yer bulmuş ve ülke kendini yeni prensese hazırlamaya başlamıştı. Bir nevi Middleton sağ gösterip soldan vurmuştu.

DOĞRU BİLGİ AMCADAN GELDİ



Bebeğin cinsiyeti ile ilgili söylentiler devam ederken Prens William’ın kardeşi Harry, arkadaşlarına bebeğin erkek olduğunu, amca olacağı için çok mutlu olduğunu söylemişti. İngiliz basınından bir gazeteye konuşan kaynak, 'Prens bebeğin cinsiyetini çevresine söylemeden edemedi' demişti.

>>İNGİLTERE'NİN MÜSTAKBEL KRALI DOĞDU...

TEBRİK MESAJLARI GELMEYE BAŞLADI...

Kate ile William’ın resmi konutu Kensington Sarayı, kraliyet geleneğinin aksine bebeğin doğumunun sosyal medyaya sızmasını önlemek için, Buckingham Sarayı’nın önüne duyuru asılmadan önce bebeğin doğumunu, yaptığı açıklamayla kamuoyuna bildirdi.

Kate ile bebeğin fotoğrafını çekmek için yüzlerce fotomuhabiri hastane önündeki bekleyişini sürdürüyor. İngiltere Başbakanı David Cameron resmi Twitter hesabından, "Dük ve Düşesin oğlunun dünyaya gelmesinden dolayı çok mutluyum. Tüm ülke bunu kutlayacak. Harika ebeveynler olacaklardır" diye yazdı.

Muhalefetteki İşçi Partisi’nin lideri Ed Miliband de yine Twitter’dan, "Cambridge Dükü ve Düşesini çok kutluyorum. Onlara ve oğullarına mutluluk ve sağlık diliyorum" ifadesini kullandı.

Kate ile William’ın bugün dünyaya gelen erkek çocuğu, dedesi ve babasından sonra İngiltere kraliyet tahtının üçüncü sıradaki varisi oldu.

3

Haberin Devamı