Dr. Haydar Dümen Düşler gerçekleşmiyor
HABERİ PAYLAŞ

Düşler gerçekleşmiyor

Haberin Devamı

Gençler cinsellik konusunda aceleci. Zamanından önce her şeyi yaşıyorlar, istedikleri gibi olmayınca da düşleri yıkılıyor. Gençler acele etmeyin. Önce kendinizi, bedeninizi tanıyın, hayatınızı düzene sokun sonra mutluluğa doğru koşmaya başlayın.

BÖYLE SORU YOK!

Atmacanın tüyü döküldü

62 yaşındayım, gençliğimde gerçek bir avcıydım. Şimdi atmacanın tüyleri döküldü, kıpırdamaz oldu. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, atmaca diyor ki “42 yıldır yoruldum. Sahip yaz demedi, kış demedi hep ‘Haydi sefere’ dedi. Öyle ki iştahlı, iştahsız emir kulu oldum. 42 yıl aynı tas aynı hamam, bende ne iştah kaldı ne de derman. Nimete gelince; aynı tabak, aynı taam (yiyecek) ağzım, dilim damağım kuruyor. Sahip ise benden medet umuyor.” Senin atmacaya bir de biz bakalım, emekliye ayrılmış, uçacak ne tüy ne de dermanı kalmış. Uzmandan yardım almalısın ama bir de atmacanın önüne koyduğun kuşun tüylerine bakmalısın.

Kızlardan nefret ediyorum

22 yaşındayım, günde 3 kez mastürbasyon yapıp hayattan soğuyorum. Kızlardan da nefret ediyorum. Yardım edin.

CEVAP

Okurum, psikolojik bunalımdasın, yardım almalısın. Bu takıntıyı fıkrayla anlatalım. Akıl hastası “İyileştim, beni bırakın” diye diretir. Doktor “Seni sınavdan geçireyim. Çıkınca ne yapacaksın?” diye sorar. Hasta “Evlenip gerdeğe gireceğim, onu soyacağım” diye anlatır. Doktor “Ya sonra?” deyince hasta “Çoraplarını çıkarıp lastiğiyle sapan yapıp kuş avlayacağım” der. Saplantılar genellikle komik ya da gariptir. Nasıl ki insana çorap lastiğiyle kuş avlatıyorsa, önünde bıldırcın dururken sapanla kuş avlamayı yeğleyen mastürbasyon tutkunları hiç de az değildir.

Nasıl uzatabilirim?

Yaşım 21, penisimin boyu 10 santim. Uzatmayı çok istiyorum. Bu durum psikolojimi bozuyor. Sizce nasıl uzatabilirim?

CEVAP

Uzamayacak, uzatmayacak ve de bu boya razı olacaksın değerli okurum. Ona düşen görev için boyu yeterlidir. Seni seven ve kullanmasını bilen bir partnerin olursa, hiç dert değildir. Beni üzen ve düşündüren salgın hastalık gibi bir takıntı olan bu boy sorununun artık defteri kapanmalıdır. Duyan, duymayana anlatsın, ikna olmayan kitaplara baksın. Vajinanın 8 santim olduğunu okusun. Hâlâ içi rahat değilse, okuduğunun fotokopisini alsın. Gelince eve, bakabildiği kadar baksın ve yukarıda yazdığım gibi erkeklerin tümü bu defteri kapatsın.

Gözümü alamıyorum

28 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Bekarken kadınlar çok ilgimi çekiyordu. Evlendikten sonra da bu devam etti. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sen psikolojik açlıktan sözediyorsun. Yani önüne gelen kadınları neredeyse çiğnemeden yutacakmış gibi bir cinsel açlık bu. Yani ruhun doymamış. Karını asla üzme. Bu huyundan vazgeçmen şart, yuvan yıkılır, öylece kalırsın.

Orgazm olup olmadığımı anlayamıyorum

20 yaşında kızım. İlişkiye girdiğimde de orgazm olamıyorum ya da fark etmiyorum. İlişki sırasında zevkten daha çok acı hissediyorum. Neden acaba?

CEVAP

Sevgili yavrum, cinsel birleşmede orgazm olamıyorsun ya da cinsellik konusunda acemi çırak gibisin. Yani ustalaşmak için zamana ihtiyacın var. Bu yaşta dokunur dokunur dokunmaz orgazm olsaydın, yani kızlar bu aşamaya gelseydi, ortaya seks bağımlıları çıkardı. Ricamı kabul edersen, şu seks ilişkilerini birkaç yıl ertele. Ruhunu keşfet, kendi gizlerini öğren.

Fazla mastürbasyon zararlı mı?

Günde 4-5 kere mastürbasyon yapıyorum. Ve hâlâ istek duyuyorum. Bu kadar fazla mastürbasyonun sağlığıma zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, sandığın gibi olumsuz etkisi olmaz. Ama her seferinde iradane hakim olamadığından komplekse kapılırsın. Bu kompleks kendine güven duygunu zedeler, suçluluk duygusuna kapılabilirsin. Ortadan bir yol izlersen ne güzel olur.

Hamile olabilir miyim?

22 yaşında kızım. 1 ay önce erkek arkadaşımla sadece yüzeysel ilişki yaşadık. Cinsel birleşme olmadı ve kızlığım zarar görmedi. Spermlerin temasıyla hamile kalır mıyım? Erkek arkadaşım üzerime boşalmadı ama yine de korkuyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, şu anda hamile olmadığın kesin. Ve bundan sonraki denemelerinizde cinsel organın üzerine boşalan spermlerden gebe kalma ihtimalin var. Bu ihtimal az olsa bile dikkat edilmeli.

Kız zevk almıyor

26 yaşındayım ve kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz. İlk önceleri her şey çok güzeldi. Sonra kız zevk almamaya başladı. Eski mutluluğumu istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bana göre kız arkadaşın başlangıçta da zevk almıyordu. Heyecan dalgasına kapılıp dalgıçlar gibi deniz dibindeki hazineyi bulmaya çalışıyordu. Bulamayınca düş kırıklığına uğradı. Kadınlar ve kızların vajinal orgazmı kolay değildir. Burada zamana, bazı bilgilere, eşlerin tavır ve ustalığına gerek vardır. İkinci ihtimal; sevdiğin kız ilk heyecanların fırtınası geçince aradıklarını bulamadı. Eski arkadaşını geri getirmen bir hayli zor. Boş bir hayal gibi olabilir.

Mastürbasyon yapıyorum

18 yaşındayım. Ne zaman seksi bir kız görsem mastürbasyon yapmak istiyorum. Acaba bu bir hastalık mı?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir olumsuzluğa yol açmasa bile bütün kızlar senin sofrana konulmuş nimetler değil. Kızları tabii ki düşün ama sonu ne olacak bu işin?

Kendimi zor tutuyorum

18 yaşındayım ve penisim 18 santim. Karşı cinsle ilişkiye girmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Kendimi zor tutuyorum. Bunu nasıl engelleyebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, nasıl yapacağım gibi kuşkuları kafandan at, birleştiğin partnerine öyle sandığın gibi zarar vermeyeceksin.

“Bakireyim” dedi ama...

26 yaşındayım. Sevgilim bakire olduğunu söyledi ama cinsel ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi. Evlenmeyi düşünüyoruz. Sizce sevgilim bakire değil mi?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı esnekti, bu nedenle kanamadı. Hepsi bu kadar basit.

Sevgilim ilişkiye girmek istiyor

Kız arkadaşım cinsel ilişkiye girmek istiyor ama ben korkuyorum. 2 haftadır bunu düşünüyor. Sizce bu yaşta ilişkiye girmek iyi mi, kötü mü? Ne olur bana cevap verin.

CEVAP

Değerli okurum, hiç de iyi olmaz. Ama şunlar olur. Düş kırıklığı yaratabilir. Özellikle kız açısından ileri yıllarda pişmanlık yaşanabilir. Başınıza gelecek birçok sorun, felaket, vicdan azabı olabilir.

Bizimkisi cinsel uyumsuzluk mu?

21 yaşındayım kızım. 3 aydır bir ilişkim var. Sevgili aceleci, bu cinsel uyumsuzluk mu?

CEVAP

Sevgili okurum, cinsel uyumsuzluk değil, partnerinin cinsel telaşı, heyecanı ve acemiliği. Öğrenecek yavrum. Sabır ister, zaman ister, ortam ister. Evlenirseniz cinsel birlikteliğin düzeniyle de olay yerine oturtur. Korkmaya gerek yok.

GÜNÜN SÖZÜ

Herkes kendi mezarını kazarsa, stres kazması, kötü beslenme de küreğidir. H.D.


Sıradaki haber yükleniyor...
holder