Spor Düşme hattı alev alev yanıyor

Düşme hattı alev alev yanıyor

Paylaş
Düşme hattı alev alev yanıyor

Turkcell Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Sivasspor, Diyarbakırspor, Denizlispor ve Manisaspor'u kalan son 5 haftada birbirinden zorlu maçlar bekliyor

Ligde 29. hafta sonunda 30 puanla düşme hattının 2 basamak sütünde 14. sırada yer alan Manisaspor, 30. haftada şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray ile Manisa’da karşılaşacak.

Ege temsilcisi 31.haftada Kayseri’de Kayserispor ile mücadele ettikten sonra 32. haftayı bay (Ankaraspor maçı) geçecek. 33. haftada yine şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş ile karşılaşacak Manisaspor, lig maratonunu Kasımpaşa karşılaşmasıyla tamamlayacak.

SİVASSPOR'U FİKSTÜRÜ DÜŞÜNDÜRÜYOR

Ligde 29. hafta sonunda 27 puanla düşme hattının 1 basamak üzerinde 15. sırada yer alan Sivasspor, kalan 5 haftada 4 önemli maça çıkacak.

Ligde bu haftayı bay (Ankaraspor maçı) geçerek hanesine 3 puan yazdıracak olan ve 30. hafta sonunda puanını 30’a çıkaracak olan kırmızı beyazlı ekip, 31. haftada şampiyonluk adaylarından Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak.

Beşiktaş maçının ardından rotasını 32. haftada Kasımpaşa ile iç sahada yapacağı karşılaşmaya çevirecek olan Sivasspor, 33. haftada deplasmanda Eskişehirspor ile 34. ve son haftada ise Ankaragücü ile evinde yapacağı maçla sezonu tamamlayacak.

DİYARBAKIRSPOR SAHA AVANTAJINI KAYBETTİ

29. hafta sonunda bir basamak üst sırada yer alan Sivasspor ile arasında 3 puan farkı bulunan Diyarbakırspor, bu hafta cezası nedeniyle Kayserispor ile Ankara’da karşılaşacak. 31. haftayı bay geçecek (Ankaraspor maçı) Diyarbakırspor, 32. haftada şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ile Ankara’da karşılaşacak ve 3 maçlık cezasını tamamlayacak.

Diyarbakırspor, İstanbul’da oynadığı Kasımpaşa maçının ardından son hafta seyircisinin önünde çıkacağı Eskişehirspor karşılaşmasıyla sezonu bitirecek.

DENİZLİSPOR ÜMİDİNİ KESMEDİ

Sıralamada şu anda son sırada yer alan Denizlispor, son 5 haftalık periyoda Antalya deplasmanı ile başlayacak. Antalyaspor karşılaşmasının ardından evinde Ankaragücü’nü konuk edecek yeşil-siyahlılar 32. haftada yine evinde mücadelece edecek.

Denizli’de bir diğer Başkent temsilcisini Gençlerbirliği’ne ağırlayacak Denizlispor, Trabzonspor deplasmanından sonra seyircisinin önünde oynayacağı Gaziantepspor karşılaşmasıyla sezonu bitirecek.

Sivasspor, Manisaspor ve Diyarbakırspor kalan 5 haftanın 1’ini bay (Ankaraspor) geçerken Denizlispor ise son 5 haftada 5 maça çıkacak.

2

Haberin Devamı