Gündem Duvarı delip 45 bin lirayı çaldılar

Duvarı delip 45 bin lirayı çaldılar

Paylaş
Duvarı delip 45 bin lirayı çaldılar

Şanlıurfa'da hırsızlar kasaya ulaşabilmek için önce yandaki dükkana girdi. Sonra duvarı delip kasayı oksijen tüpü ile açtı

Şanlıurfa Hal Pazarı'nda, kimliği belirsiz kişiler, duvarı delerek girdikleri İsa Yıldırım'a (48) ait işyerinde bulunan çelik kasayı oksijen tüpüyle delip, 45 bin lira parayla ortadan kayboldu. Soygun sırasında işyerinde fıstık yedikleri ve kasada bulunan bozuk paralara dokunmadıkları görülen hırsızların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haberin Devamı

En az 2 kişi oldukları tahmin edilen hırsızlar, işyerinin bitişiğinde bulunan başka bir komisyoncunun duvarını 40 santim genişliğinde delerek çelik kasaya ulaşmış. Sonra da çelik kasayı oksijen tüpü ile delerek içinde bulunan 45 bin lirayı çalmışlar.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2931","2931","201009","2931-4.jpg");

4 KEZ İŞYERİ SOYULDU

Sabah saatlerinde açtığı işyerinde 45 bin lirasının çalındığını görünce şoke olan İsa Yıldırım, daha önce de 3 kez hırsızlık olayıyla karşılaştığını belirterek, “Umarım hırsızlar bir an önce bulunur. Daha önce de işyerim 3 kez soyuldu. Hırsızların bitişik duvarı delmesi, içeride fıstık yemeleri, gayet rahat olduklarını gösteriyor. Hırsızlığı kasada paranın bulunduğunu bilen birileri yapmış olabilir” dedi.

Haberin Devamı

Yıldırım’ın söylediklerinin ardından inceleme yapan polis, daha sonra hırsızlara ulaşmak için işyerinde çalışan personel ile sebze- meyve yüklemesinde çalışan hamalların da parmak izlerini aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.