Gündem Duvarı delip, bankayı soydular

Duvarı delip, bankayı soydular

Paylaş
Duvarı delip, bankayı soydular

Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki bir banka şubesinin, hafta sonunda, duvarının delinerek soyulduğu ortaya çıktı

Yenimahalle Dörtyol Caddesi’nde bulunan bir banka şubesi, cumartesiyi pazara bağlayan gece duvarı delinerek soyuldu.

Bankanın bitişiğindeki boş bir iş yerine kapısını kırarak giren kimliği belirsiz kişiler, buradan duvarı delerek banka şubesine girdi.

Bankanın alarm sistemlerini de susturmayı başardıkları tahmin edilen hırsızlar, 700 bin TL dolayında para ve kıymetli eşyayı çalarak kaçtı.

Olayla ilgili Antalya Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ve Kemer Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin araştırmalarını sürdürdüğü, Kemer’de yeni kurulan MOBESE kameralarının da incelemeye alındığı kaydedildi.

Haberin Devamı

ALARM ÇALDI AMA...

Banka şubesinin alarm zilinin çaldığına ilişkin, güvenlik şirketinin İstanbul’daki merkezine cumartesiyi pazara bağlayan gece sinyal düştüğü, sinyali gören merkez ofisteki nöbetçi personelin, Kemer’deki bankanın güvenlik görevlisini cep telefonuyla uyardığı öğrenildi. Bankanın güvenlik görevlisinin ifadesinde, İstanbul’daki merkezden yapılan uyarı üzerine şubenin önüne geldiğini ve dışarıda bir süre dolaşıp inceleme yaptığını, olağanüstü bir durum görmediği için de, "alarmın zaman zaman yanlışlıkla çalmış olabileceği" düşüncesiyle evine döndüğünü ve polise bildirme gereği duymadığını anlattığı kaydedildi.

Kemer’de, Yenimahalle Dörtyol Caddesi’nde bulunan bir banka şubesi, cumartesiyi pazara bağlayan gece bankanın bitişiğindeki boş bir iş yerine kapısını kırarak giren kimliği belirsiz kişilerin buradan duvarı delerek banka şubesine geçmeleriyle soygun gerçekleştirilmişti.

Haberin Devamı