Gündem Duvarı delip bankayı soydular

Duvarı delip bankayı soydular

Paylaş
Duvarı delip bankayı soydular

Tuzla'da bir banka şubesinin 2 duvarını delen soyguncular 150 bin lirayı çaldı

Tuzla Orhanlı Tepeören'de Tuzla Organize Sanayi Bölgesi Kimyasalcılar Sanayii girişindeki bir iş merkezinin içinde bulunan banka şubesinin duvarını delerek içeri giren kişiler, çaldıkları 150 bin lirayla kayıplara karıştı.

Soygun sabah saatlerinde banka çalışanlarının şubeye gelmesiyle ortaya çıktı. Duvarın delinerek kasanın açıldığını gören banka personeli polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri soyguncuların yakalanması için kamera kayıtlarını inceleme altına alıp, banka şubesinde detaylı bir inceleme yaparak parmak izi aldılar.

Haberin Devamı

ÖNCE DENK GETİREMEDİLER!

Bankadaki ve çevredeki kamera kayıtlarında yapılan ilk incelemede soyguncuların binaya cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 04.00 sıralarında girdikleri ve en az 4 kişi oldukları belirlendi. Bankanın bulunduğu binaya arka kapıdan giren soyguncuların şubeye girmek için ilk olarak deldikleri duvarın şubeye denk gelmemesi üzerine başka bir duvarı daha delerek şubeye girdikleri belirlendi.

Banka şubesine giren soyguncular kasayı yanlarında getirdikleri taş kesme motoru ile açarak yaklaşık 150 bin lirayı alarak arka kapıdan kaçtılar.

Soyulan banka şubesinde sayımların devam ettiği çalınan para miktarının sayımın ardından tam olarak tespit edileceği öğrenildi. 3 banka şubesinin bulunduğu binada polis ekiplerinin çalışması sırasında banka personeli dışarıda bekledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

DHA