Yaşam Duvarı delip dövizleri çaldılar

Duvarı delip dövizleri çaldılar

Paylaş
Duvarı delip dövizleri çaldılar

İstanbul Bahçelievler'de döviz bürosunun duvarını delen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, oksijen tüpleriyle açtıkları kasada bulunan yüklü miktarda parayı alarak kayıplara karıştı

Bahçelievler Haznedar Mahallesi, Naci Kasım Caddesi, 5 numarada bulunan dört kardeş tarafından işletilen AKİ döviz bürosuna gece gelen kişi ya da kişiler, önce işyerinin arka duvarını deldi. Daha sonra işyerine giren soyguncular, yanlarında getirdikleri oksijen tüplerinin yardımıyla kasayı açtılar. Kasa içinde bulunan yüklü miktardaki dövizi alan kimliği belirsiz kişi yada kişiler kayıplara karıştılar.

Haberin Devamı

Sabah gelen çalışanlar, iş yerinin soyulduğunu fark ederek durumu polise bildirdi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sevk edildi.

Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, işyeri ve olayda kullanılan oksijen tüpleri üzerinde parmak izi çalışması yaptı. Çalınan miktarla ilgili işyeri sahiplerinin bilgisine başvuran polis, döviz bürosunun yakınında bulunan işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerine de inceleme altına aldı.

Hırsızların soygunda kullandıkları malzemeleri olay yerinde bırakarak kaçtıklarını bildiren yetkililer, zanlıların yakalanması için başlatılan çalışmaların sürdüğünü belirttiler.