Gündem Duvarı delip, kasayı soydular

Duvarı delip, kasayı soydular

Paylaş
Duvarı delip, kasayı soydular

Mardin'in Midyat İlçesi'nde duvarını delerek girdikleri giyim mağazasındaki kasayı açan hırsızlar, 200 bin TL değerindeki döviz ve altınları alarak kaçtı

Batman Yolu 1’inci Cadde üzerindeki giyim mağazasında dün gece meydana gelen olayda, kimlikleri henüz belirlenemeyen soyguncular, yazıhane olarak kullanılan bir işyerinin kilidini kırıp içeri girdi.

Buradan da duvarı delip bitişiğindeki giyim mağazasına geçen soyguncular, işyerindeki kasada bulunan ve içinde yaklaşık 200 bin TL tutarındaki döviz ve altınları alarak tekrar kırdıkları duvardan geçerek kaçtı.

Soygun, sabah saatlerinde işyerini açmak için gelen Şemsettin Eroğlu tarafından fark edildi. İşyerinde bulunan çelik kasanın ve işyerine ait arka duvarın delindiğini gören Eroğlu, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, parmak izi çalışması yaptı. İşyeri sahibi Hayriye Aksoy’un oğlu Maruf Aksoy, hırsızlığı sabah işyerini açınca fark ettiklerini söyledi.

Aksoy, "Komşumuzun kapı kilidini kırıp içeri giren hırsızlar, arka tarafta bulunan duvarı da delerek dükkanımıza girmişler.

Tanıdık ve akrabalarımızın yanımızda emanet olarak bıraktıkları yaklaşık 200 bin TL değerindeki döviz ve altınlar kasada bulunuyordu. Hırsızlar kasayı açarak içinde bulunan bütün para ve altınları alıp kaçmışlar" dedi.

Mehmet Halis İş/DHA