Dr. Haydar Dümen Duygular canlı kalsın
HABERİ PAYLAŞ

Duygular canlı kalsın

Haberin Devamı

Genç erkeklerin mastürbasyon yapması normal ama bu alışkanlığa dönüşürse kişi cinsel ilişkiye istek duymayabilir, duyguları körelebilir. İşte bu yüzden karşı cinsten birini beğenmek, ona ilgi duymak, flört etmek ve aşık olmak güzeldir. Bunun tadını çıkarın...

BÖYLE SORU YOK!

Kadınlar peşimi bırakmıyor

39 yaşındayım, bekarım. Günde 3 kadınla oluyorum. Penisim büyük, kadınlar acı çekiyor ama beni bırakmıyorlar. Telefonumu, evimi değiştirdim, yine de kurtulamıyorum. Ocağınıza düştüm, yardım edin. RUMUZ: ELEKTRİKÇİ01

CEVAP

Ey Don Juan ve Kazanova’nın ruhu, çağdaş dünyamıza hoş geldin. 100 yıldır nerelerdeydin? Kadınlar beklemekten, sonradan yetmeler de hayallerine bile erişememekten yoruldular ya da çoğu öteki dünyayı boyladılar. Kılıcın uzunmuş, iyi düello yapar da kazanırsın.

Çünkü adın büyük!!! Tabii ki saltanat gelirlerin kadınlardan aldığın helalliklerden de sanırım altında bir limuzin vardır. Sık sık ev ve telefon değiştirip boşuna yorulacağına, git bir tedavi ya da sığınma evine biraz dinlen. Aklını başına topla, gelecekteki yengemizin ve onun gülleri çocuklarınla boyuna zıpla.

Enerjimi harcamak istemiyorum

17 yaşındayım, günde 3 defa mastürbasyon yapıyorum. Erken boşalıyorum, tüm enerjimi küçük yaşta harcamayayım istiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Olur değerli okurum, olur da panikleyeceğin kadar olmaz. Çünkü daha yeni yeni gelişme çağındasın. Yapının temelleri bu yıllarda atılıyor. Hele bir 20’ye doğru yaklaş. Cinsel organik yapın yerine otursun. O zaman sistemi nasıl kullanacağını bize yeniden sorarsın.

Şimdilik sırtında yumurta küfesi yok. Geçim derdi, işsizlik, parasızlık, açlık sorunları da yok. Bu saydıklarım cinselliğin temelinin ham maddeleridir. İşleye işleye onlara kalite kazandırmak ise, senin elindedir. Bu yaştaki bu sayı ile eylemin altyapısı birbiriyle uyumlu olsun. Düşünce ve zaman açısından da zarar göreceksin. Bu nedenle mastürbasyonu haftada 3’e indireceksin.

Acaba nasıl büyütebilirim?

21 yaşındayım, penisim 13 santim. Sizce nasıl büyütebilirim? RUMUZ: ÜZGÜN ÇOCUK

CEVAP

Diyelim ki büyüttün değerli okurum. Ne yapacaksın, hangi alanda kullanacaksın? Ufak, büyük neyse bu konuda önce ustalığı sonra kadın ruhuna hitap etmeyi öğreneceksin. Bunlar bilgi, özveri, insancıl olan değerlerdir. Bu saydıklarımı büyütmeden organı büyütsen ne olacak? Ne işe yarayacak, onu kim alıp kim satacak? Yani elinde kalacak!!! Normaline isyan ediyorsun.

Peki bu konuda duyduklarının dışında ne biliyorsun? Kadınların ve kızların esir ve köle olduklarını mı düşünüyorsun? Elindeki nimete bir ye, bin şükret. Kafanı bilgiyle, yüreğini insani kaliteyle donat, çık yola. Bir gün bir kadınla yakın ilişki kurarsan benden sana nasihat ondan nasıl kurtulacağını koy kafana!!!

İlk deneyimimdi ama kan gelmedi

25 yaşında kızım. Erkek arkadaşım var. İlk defa cinsel ilişkiye girdik ama kan gelmedi. Erkek arkadaşım bakire olduğuma inanmadı. Acaba kızlık zarım çok mu esnek? Evlilik hazırlığı yapıyorduk ama şimdi ayrıyız. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, öncelikle ve kesinlikle kızsın. Ama kızlık zarın esnek. Birleşme sırasında erkeğin penisi, o esnekliği zorlayacak boyutta değil ki, kanama olmamış. Doğal ve kişisel bir yapı. Bunu artık erkek arkadaşın, yani evleneceğin erkek de öğrensin. Ay’da yaşamıyoruz.

Penisimin boyu uzar mı?

18 yaşındayım. Penisim 10 santim. Bu ileride sorun çıkarır mı? Boyu daha da uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, 10 santim işini görür. Bütün erkekler için cinsel organın aksesuarlara gereksinimi vardır tıpkı araba gibi. Eğer sen duygularını, ruhunu, dilini iyi geliştirirsen senin ufak dediğin organ hedefleri deler geçer. Ama kiloluysan ve zayıflarsan 2 santim kazanırsın. Operasyona gerek yok.

Aklıma gelmiyor

27 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı. 5-6 kere geneleve gittim. 6-7 ay gitmesem ilişki aramıyor ve rahatsızlık duymuyorum. Sizce bende bir gariplik var mı?

CEVAP

Değerli okurum, gariplik mastürbasyona alışman. Tabii ki sık sık geneleve gitmen de doğru değil. İki arada bir derede kalmış gibisin. Seks hayatın için bir şey diyemem ama hiç olmazsa duyguların canlı kalsın diye duygusal bir aşk, bir beğeni ve flört biçiminde bir arkadaşlık kur.

Bunalıma sürükleniyorum

Penisim arkadaşlarıma göre daha küçük ve kısa. Bu beni bunalıma sürüklüyor. Cinsel ilişkiye girdiğim kız arkadaşlarım orgazm olamayınca kendimi suçluyorum. Ameliyatla penisin büyütüldüğünü duydum. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, sana bu kadar bunalım yaratan sorununun boyutu ne? Bu kadar sıkıntıyı yazarken santimleri de ekleseydin de ben de sana sonuç söyleseydim. Öyle sanıyorum ki penisin 10 santimden daha kısa değil. Bu durumda normaldir, bu bir. İkincisi, 1-2 santim arasında penis ameliyatla büyütülebilir.

Bu haldeyken nasıl evleneyim?

26 yaşındayım. Geneleve gittim, sertleşme olmadı. 1.5 yıldan sonra yine oraya gittim, zorlandım ama başardım. Birkaç ay sonra başka bir deneme yaptım, olmadı. Evde mastürbasyon yaparken sorunum yok. Ailem evlenmemi istiyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, aynı ailen gibi eğer sosyal şartların uygunsa ben de seni evlenmeye zorluyorum. Tabii ki genelevde başarı olmaz. Oradaki koşullar, ortam, senin psikolojik yapın, biraz da kaliten tabii ki bu konuda heyecan ve tecrübesizliklerin başarısızlığa neden olmuştur.

Yukarıda saydığım özellikler kalite belgen gibi. Cinselliğin ne bozulacak, ne zarar görecek. Hayatın aslanlar gibi devam edecek. Çocukların olacak.

Yeterli sertleşme olmuyor

27 yaşındayım, evliyim. 4 yıldır ilişkiye girerken o mavi haplardan içiyorum. O hapları almadığım zamanlarda ise cinsel organım çok az sertleşiyor. Kendimi çok kötü hissediyorum. Şimdiye kadar doktora gitmedim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bir üroloji uzmanına başvursaydın, doğru teşhis konulsaydı da bunca sıkıntıyı çekmeseydin ne olurdu? Hiç doktora gitmedim demeyi bir övünç gibi yazıyorsun. Sanıyorum, korkuların hiçbirisi olmayacak. Ama bunun adının doğru konulması gerekir.

Canım çok yanıyor

31 yaşında, 1 yıldır evli kadınım. Cinsel ilişki sırasında canım çok yanıyor ve orgazm olamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum eşinin penisi büyük değilse ve de sert ilişkiyi fazlaca benimsememişse olayın ağrı ve sancıları senden kaynaklanıyor, demektir. O zaman bir kadın-doğum uzmanına gidersin. İltihap, akıntı, mantar, organik türü bir engel yoksa ağrılar vajina kaslarının kasılmasıyla ilgilidir.

Ne yaptımsa küçülmüyor

19 yaşındayım, penisim uzun. İlişkiye girince can yakıyormuş. Bunun için bitkisel ilaçlar aldım ama hiçbir işe yaramadı. Bir türlü cinsel organımı küçültemedim. Bunun için ne yapabilirim? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, o küçülmüyor ama tıbbın getirdiği yeni olanaklarla ileriki yıllarda, 3-5 yıl sonra belki yeni ufuklar açılır. Asma o zaman senin biraz da paran olur umarım, bir çaresi bulunur.

Sertleşmiyor

2 çocuk babasıyım, 45 yaşındayım. 1 yıldır cinsel organım sertleşmiyor. Cinselliği çok seviyorum ama olmuyor çünkü sertleşme sağlayamıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bana kilonu yazan bir mail at, ardından açlık kan şekerine baktır. Sonuçlarını bildir. Ben sana ne yapacağını uzaktan kumanda ile yol göstereceğim.

GÜNÜN SÖZÜ

Bir savaşta, önyargılı düşmanlarınız ne kadar çoksa sonunda sizin kazandığınız zafer de o kadar büyük olur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder