Dr. Haydar Dümen Duygusuzsa tat vermez
HABERİ PAYLAŞ

Duygusuzsa tat vermez

Haberin Devamı

İnternet çağın en önemli bilgi kaynağı. Pek çok konuya kolayca ulaşıp bilgileniyorsunuz. Elbette böyle kullanıldığında yararlı. Ama sanal alemde aşk yaşamak ya da seks yapmak ne kadar doğru? Cinsellik sevgisiz, duygusuz yaşanırsa tat vermez.

BÖYLE SORU YOK!

Komşu hep beni çağırıyor


22 yaşındayım, komşum çok güzel bir kadın, 42 yaşında. Sürekli önüme çıkıp beni içeri çağırıyor. Zor dişimi sıkıyorum, yardım edin.

CEVAP

Aman değerli okurum, diş sıkayım derken dişinden, dişini sıkarken kazara dilini de ısırırsın, yiyeceğinden de olursun!!! Komşunun yaşını, sanki doğumuna tanıkmışsın gibi biliyorsun. Evli mi, bekar mı? Kaç çocuğu var? Onlardan da hiç bahsetmiyorsun. Bu davete benim aklım yatmadı. Kapı komşun demek, bu olay aynı anda duyulur ve yakalanırsınız demektir. Yani kadın avcı, sen av olursun. Bu durumda yapacağın tek şey, kendi silahınla av olmamak için bu sevdadan vazgeçmek.

Başlarken boşalıyorum

31 yaşındayım. Kuaförlük yapıyorum. Kız arkadaşım var. Ama daha onunla cinsel ilişkiye girmeden yani kıza dokununca boşalıyorum. Lütfen yardım edin.

CEVAP

Değerli kuaför kardeşim, gel seni başgöz edelim yani evlendirelim, zamanıdır. Eve yorgun gittiğinde kahvaltın, yemeğin hazır olur. Alışveriş de yengemiz tarafından yapılır. Ortalık temizlenir, aile ilişkilerinde de bir örgütlenme kurulur. Bu durumun en iyi yanı erken boşalmanın bu koşullarda tedavi olmasıdır. Boşuna karavana atışına mermi harcama.

Her kızla birlikte olasım var

25 yaşındayım, penisim 20 santim. Kızların canı çok yanıyor, otobüste, metrobüste pantolondan belli oluyor. Her kızla birlikte olmak istiyorum, günde 5 defa boşalıyorum. Bundan nasıl kurtulabilirim?

CEVAP

Kurtuluş yolun çok yönlü değerli okurum. Bu yolların 10’da 9’u senin elinde. Geri kalan 1’i de ufalayarak sıralıyorum. İlişkine son veriver ki masumelerin canları yanmasın. Otobüs ve metrobüsten inmiyorsan ikinci el, ucuz bir araba alıver. Her gördüğün kız için aynı duyguları taşıdığından utanıver, biraz da o kızlar yakının olsaydı düşüncelerin aynı mı olacaktı kendine soruver. Günde 5 ilişkiye nasıl zaman buluyorsun? İşin gücün yok da odanda çalar saati bekler gibi beyninden mastürbasyon zilini mi dinliyorsun? Haydaaa! Ben ne yaptım ya. O geri kalan 1’lik yardımı da sana yükleyiverdim.

Kız arkadaşım beni terk etti

23 yaşındayım. Çok sevdiğim kız arkadaşım beni terk etti, başkasına gitti. Dönmesi için ne yapayım? Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapma. Giden gitmiş. Kafasında planlar yapmış. Kuş uçmuş ya da kelebek ölmüş. Ne yapabilirsin? Bırak herkes kendi kaderini yaşasın. Bir gün sana dönerse düşünürsün.

Hiç ilişkiye girmedim

18 yaşındayım, günde 5 kere mastürbasyon yapıyorum. Yine de bana yetmiyor. Bazen 8-9’a çıkıyorum. Hem iş yoğunluğu hem de bu beni mahvediyor. Hiç ilişkiye girmedim. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacağını sen artık düşün. Çölde kalmışsın. Kimse sana “Git biriyle ilişkide bulun” demiyor. Ama bu kadar açgözlülüğü ve iradesizliği de insan mantığı ve kimliği içine sindiremiyor. Yol senin oğlum.

Zar bozulmuş olabilir mi?

20 yaşında kızım. Adet görmeden 1 hafta önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdim. Hâlâ adet görmedim. Zevk suyundan hamile kalmış olabilir miyim? Ya da sürtünmeden dolayı kızlık zarım bozulmuş olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, olabilirler ihtimalini olmadan değerlendirirseniz çok iyi olur. O zaman hem bilime uyarız hem de siz tedirgin kalmazsanız. İki söylediğinden de gebelik olmaz. Organ bütün ihtişamı ve yapılarıyla olduğu gibi duruyor. Sahibini bekliyor ama sahibi de yasal yollardan geçmezse ilerisini kestiremediği için olaylar biraz üzüntüyle sonuçlanıyor.

İnternette seks yapıyorum

21 yaşındayım, korkudan kadınlara yaklaşamıyorum Ama cinsel isteğim fazla, internette seks yapıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, herkesin hayat yolu kendine aittir. İyisiyle, kötüsüyle de insanlar yaptıklarını göğüsler. İnternet yoluyla zevklenme, mastürbasyon ya da boşalma doğal yolun dışında psikolojik açıdan da önerilecek bir yöntem değil. Bu ruhunu yozlaştırır. Çünkü kullanılan sözcükler önemli. Bu sözcükler estetik boyutta olmalı.

Penisimden akıntı geliyor

32 yaşında, evli, 2 çocuk babasıyım. 1 haftadır idrara çıktığımda penisiminden sperme benzer bir akıntı geliyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, doğaldır. Pek çok insanda olur. O kayganlaştırıcı sıvı sağlık işaretidir.

Kısırlık ihtimali var mı?

17 yaşındayım. Penisim eğri, acaba kısır olma ihtimali taşıyor muyum?

CEVAP

Değerli okurum, bırak kısır olma ihtimalini, ilişkiyi bile zorlayacak bir ihtimal bile değil anladığım kadarıyla. Eğer o kadar eğri olsaydı sen beni en az 2 yıl önce bulur, “Ne olacak benim halim” diye yanar yakılırdın.

Zarda değişiklik olmadı

20 yaşında kızım. 1 yıldır erkek arkadaşımla ilişkiye giriyorum. İlişkide kan gelmedi, sadece biraz ağrı oldu. İlk ilişkimizden 3 gün sonra adet gördüm. Daha sonraki ilişkilerde de kızlık zarında değişen bir şey olmadı. Sizce sorun nedir, ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı hakkındaki mektupları buraya dizsek, 1 ay boyunca gazeteyi baştan sonra doldururdu. Aynı nakaratı dinlemekten sizler boğulurdunuz. Ama ertesi gün de yine 50 soru bana aynen gelirdi. İki kelime, esnekti, bozulmadı.

Acaba yeterli mi?

19 yaşındayım. 1.75 boyunda, 62 kiloyum. Penisim 14 santim. Sizce yeterli mi?

CEVAP

Harika, ölçü tamam. Spor alanından ne haber? Haltere kaçma, 100 metre koşuya katılma, asla maratona kalkma. Organına saygı duy, o görevi yapacak. Çünkü Haydar Hoca’ndan ona manevi bir enerji akacak.

2 damla kan geldi, neden?

Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, iç çamaşırlarımız vardı. Yarım saat sonra 2 damla kan geldi. Neden olabilir?

CEVAP

Zedelenmiş çocuğum. Benim gencecik, ufacık kızım, cıs olmuş cıs!!! Gerisi hiçbir şey değil, o yerinde. Sen ise tedirginliğindesin. Unut bunu ve doğru seç yolunu.

İlk deneyim nasıl yaşanmalı?

20 yaşındayım. Penisim 18 santim. Daha hiç ilişkiye girmedim. İlk deneyimin nasıl olmasını önerirsiniz?

CEVAP

Ne bileyim değerli okurum, benim elimde olsa sana 25 yaşında, aklı başında abla sevgili, sonradan eş olacak bir kadın bulur, üzerine yamar ve nikahınızı kıyardım. Gerisini size bırakırdım, şimdi olduğu gibi.

Penisim nasıl büyür?

17 yaşındayım. Penisim 10 santim ve yeterince sertleşmiyor. Haftada 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum. İlişkiye girmeye korkuyorum. Sizce penisim nasıl büyür?

CEVAP

Değerli okurum, bekle. Zaman onu büyütür. Acelen ne? Kızlar kaçmıyor ki?

GÜNÜN SÖZÜ

Sevginin sınırı aşkın sınırını aşınca ilişkiler sağlam temele oturur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder