Spor Dzeko hayali suya düştü

Dzeko hayali suya düştü

Paylaş
Dzeko hayali suya düştü

Serie A takımlarından Juventus, Almanya'nın Wolfsburg takımında forma giyen Boşnak Edin Dzeko'yu transfer etme hayalleri suya düştü

Siyah-beyazlı ekip, renklerine bağlamak istediği Wolfsburg’da top koşturan 24 yaşındaki Edin Dzeko’nun transferini bitiremedi.

Alman kulübünün genel direktörü Uli Hoeness yaptığı açıklamada, Boşnak golcünün gelecek sezonda kendileriyle birlikte olduğunu belirterek, bu transferin Juventus açısından gerçekleştirilemediğini duyurdu.

Wolfsburg’un resmi internet sitesine konuşan Hoeness, "Transfer söylentilerinin önüne geçmek için bir karar aldık. Golcümüz transfer listesinde değildir. Gelen hiçbir teklifi değerlendirmeyeceğiz" dedi.

Hoeness, bu kararı teknik direktör Steve Mclaren ile de görüşerek beraber aldıklarını ifade ederken, Dzeko ile birlikte hücuma yönelik orta saha oyuncusu Zvjezdan Misimovic’in de satılık olmadığını sözlerine ekledi.

Yeni sezon öncesi kadrosunda ciddi bir yapılanmaya giden Juventus, uzun süredir kadrosuna golcü bir ismi katmak istiyordu.

Haberin Devamı