Spor Dzeko mu, Krasic mi?

Dzeko mu, Krasic mi?

Paylaş
Dzeko mu, Krasic mi?

Serie A takımlarından Juventus, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, Krasic ve Edin Dzeko arasında ikilemde kaldı

2009-2010 sezonunu 7. sırada bitirerek, hayal kırıklığı yaratan ve yeni sezon öncesi kadrosunda önemli değişikliklere giden Juventus, transferde uzun süredir peşinden koştuğu CSKA Moskova’nın Sırp futbolcusu Milos Krasiç ile Almanya’nın Wolfsburg takımında forma giyen Boşnak Edin Dzeko arasında seçim yapması gerekiyor.

Siyah-beyazlı takımın genel direktörü Giuseppe Marotta, dün yaptığı açıklamada, İtalya Futbol Federasyonu’nun (FIGC) Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeleri dışındaki ülkelerden sadece 1 oyuncu oynatılabileceğine yönelik kararı nedeniyle Krasiç ve Dzeko arasında seçim yapmaları gerektiğini belirtti.

İki oyuncu arasında seçim yapmanın zorluğuna dikkati çeken Marotta, "Bu durumda bir forvet oyuncusuna daha çok ihtiyacımız var.

Zor bir transfer çünkü, Almanlar da oyuncularını kolayca bırakmak istemiyorlar. Dolayısıyla talepleri çok yüksek. Ama biz, oyuncunun Juventus’u istediğini biliyoruz ve bunun üstünde duruyoruz" dedi.

Golcü arayışları daha çok öne çıkan Juventus’un Edin Dzeko’ya İngiliz Manchester City’nin de talip olaması nedeniyle bu transfere daha ağırlık verdiği ve Krasiç transferini ikinci sıraya bıraktığı kaydedildi.

Boşnak golcü Dzeko da Almanya’da yayımlanan "Kicker" dergisine verdiği demeçte, Wolfsburg’dan ayrılmak istemesinin paradan çok hırsla ilgisi olduğunu söyleyerek, ayrılık sinyali vermişti.

Haberin Devamı