Spor Dzsudzsak'ta mutlu son

Dzsudzsak'ta mutlu son

Paylaş
Dzsudzsak'ta mutlu son

PSV'de forma giyen 23 yaşındaki Balazs Dzsudzsak'ın menajeriyle bir araya gelen Aykut Kocaman, Macar futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı

Transfer çalışmalarını sürdüren F.Bahçe’nin PSV Eindhoven’de forma giyen Macar kanat oyuncusu Balazs Dzsudzsak ile anlaşma sağladığı ileri sürüldü.

Macar basını, Sportif Direktör Aykut Kocaman’ın önceki gün bu futbolcunun menajeriyle bir görüşme yapıp, prensip anlaşmasına vardığını iddia etti.

Bu oyuncuyla ilgili son kararı sarı lacivertli yönetim kurulu verecek. Cumartesi günü oynanan Macaristan-Hollanda maçında forma giyip milli takımı adına bir de gol kaydeden Dzsudzak, orta sahanın solunda görev yapıyor.

Macaristan’ın Debrecen takımında oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken ve 2007 yılında Hollanda’nın PSV Eindhoven takımına transfer olan Dzsudzsak 3 yıl boyunca hemen hemen hiçbir maçı kaçırmadı ve 2.5 sezonda 81 lig maçında forma giydi.

Bu maçlarda 31 gol attı. Dzsudzsak’ın 12 milyon Euro olan değeri PSV’nin girdiği ekonomik kriz nedeniyle 6-7 milyon Euro arasında olacağı tahmin ediliyor.

İsmail Kartal ile Turhan Sofuoğlu’na defalarca izlettirilen Dzsudzsak, Macaristan Milli Takımı’nın da en büyük yıldızı olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı