Türkiye (Son Dakika) E-5’te patenci gençlerin ölümüne yolculuğu

E-5’te patenci gençlerin ölümüne yolculuğu

Paylaş
E-5’te patenci gençlerin ölümüne yolculuğu

İstanbul Beylikdüzü’nde 8 patenci genç, hem trafiği hem kendi hayatlarını tehlikeye attı. E-5 Karayolu üzerinde araçların arasında hızla ilerleyen gençlerden biri düşerek yaralandı. Gencin otoyolun kenarına düşmesi faciayı önlerken, o anlar saniye saniye kameralara yansıdı

İstanbul Beylikdüzü D-100 Karayolu'nda 8 patenci gencin tehlikeli oyunu kameralara yansıdı. Yoğun trafiğe aldırış etmeden tehlikeli şekilde ilerleyen gençler hem kendilerini hem de sürücülerin hayatlarını tehlikeye soktu.

Araçların arasında yokuş aşağı hızla ilerleyen gençleri izleyenlerin yürekleri ağızlarına geldi. Bazı sürücülerin de gençlere tepki gösterdiği görüldü.

BİR DE 'TEHLİKELİ DEĞİL' DEDİLER


Yoğun trafikte hızla ilerleyen patenli gençlerden biri kontrolünü kaybederek düştü. Sürüklenen genç yol kenarındaki beton bariyere çarpmaktan son anda kurtuldu. Gençler bu tehlikeli yolculuğu görüntüleyen muhabirlere bunun tehlikeli olmadığını savundu!


'OLUR BÖYLE ŞEYLER ARADA'


Düşüp yaralanan arkadaşı için ise "Olur böyle şeyler arada" dedi. Daha sonra ise aynı genç görüntü alınmasına tepki gösterdi.

Elinden yaralanan genç için arkadaşları ambulans çağırdı.



BAŞKA BİR GENCİN DE ELİ AMBULANSA SIKIŞTI


Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından genci hastaneye götüreceği sırada bir başka gencin parmağı ambulans kapısına sıkıştı. 2 genç aynı ambulansla Avcılar Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

İHA

Haberin Devamı