Gündem E-5'te nefes kesen kovalamaca

E-5'te nefes kesen kovalamaca

Paylaş
E-5'te nefes kesen kovalamaca

Polisi peşine takan lastik hırsızı kentte 6 ilçe kaçtı, ters yöne girdi, ortalığı birbirine kattı

Edinilen bilgiye göre polis ekipleri, Bakırköy Osmaniye Mahallesi Koşuyolu Caddesi üzerinde minibüsten inen bir kişinin park halindeki otomobilleri kurcaladığı ihbarı üzerine olay yerine gitti. Polis ekiplerini farkeden Abdullah K. polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak 34 AL 0418 plakalı minibüsüyle kaçmaya başladı.

Haberin Devamı

POLİSİ ATLATAMADI

Osmaniye Mahallesi'nden E-5 Karayolu Topkapı istikametine giren minibüs kaçmaya devam etti. Minibüsü takip eden polis ekipleri telsiz anonslarını duyan diğer çevre polis ekipleri de kovalamacaya katıldı. Bakırköy, Zeytinburnu, Fatih, Eyüp, Şişli ve Beşiktaş ilçelerine bağlı onlarca polis ekibi kaçan aracı takip etti. E-5 üzerinde çok süratli seyreden minibüsü polis ekipleri sıkıştırmaya çalıştı.

MİNİBÜSÜ POLİSLERİN ÜZERİNE SÜRDÜ

Haliç Köprüsü'nü geçen minibüsü durdurmak isteyen polis ekipleri, Çağlayan'da yolu kapatmaya çalıştı.

Polisin uyarılarını dikkate almayan Abdullah K. önce ekip otolarının, ardından da yolu kapatmaya çalışan yaya polis memurlarının üzerine sürdü. Çağlayan'daki barikatı geçen minibüsü almak için Şişli ekipleri, Boğaziçi Köprüsü girişi ve Balmumcu Kavşağı'nı kapattı. Burada da polislerin üzerine aracını süren Abdullah K., Barbaros Bulvarı'na, oradan da Yıldız Posta Caddesi'ne girdi. Gayretepe'den tekrar E-5 Karayolu'na çıkan minibüs, yeniden Balmumcu Kavşağı'ndan Barbaros Bulvarı'na dönüş yaptı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer3530","3530","201011","3530-5.jpg");

TERS YÖNE GİRDİ

E-5 Karayolu Balmumcu sapağında yolu kesen polis ekiplerini de atlamayı başaran Abdullah K. Beşiktaş Balmumcu Mahallesine minibüsle kaçmaya devam etti.

Ters yöne de giren Abdullah K. hem kendi hayatını hem de arkasında takip eden polis ekiplerinin hayatını tehlikeye attı.

YEDEK LASTİK HIRSIZI ÇIKTI

Balmumcu Mahallesi Şakir Kesebir Caddesi üzerinde yolu kesen Şişli Polis Ekiplerini atlatamayan Abdullah K.'yı yakalandı. Onlarca polis otosunun takip ettiği minibüsten çıkartılan Abdullah K. gözaltına alınırken polise direndi. Alkollü olduğu iddia edilen Abdullah K. Beşiktaş Polis Merkezine götürülürken minibüsün içinden otomobil lastikleri ve bira kutuları çıktı. Polis merkezine sokulurken direnen Abdullah K. polislerin kendisini dövdüğünü iddia etti. Yapılan ilk incelemede Abdullah K.'nın 17 şuçtan sabıkası olduğu ve Osmaniye Mahallesi'nde otomobillerin yedek lastiklerini çaldığı belirlendi. Abdullah K. polisteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilecek.

Haberin Devamı

Ozan URAL - Kubilay AYDIN İSTANBUL- DHA