Advertorial E-alışveriş sektöründe rekabet hızlandı!
Sponsorlu

E-alışveriş sektöründe rekabet hızlandı!


Paylaş
E-alışveriş sektöründe rekabet hızlandı!

Vimjo tüm ürünlerde %25-%30'a varan indirimlerle e- alışverişte rekabeti hızlandırdı!

Yaşanan ekonomik darboğaz yüzünden herkes tasarruf etmenin yollarını arıyor. Fakat ne kadar tasarruf edilirse edilsin alışverişten vazgeçilemiyor. Temel ihtiyaçlar, artık sadece gıda, temizlik olarak belirlenmiyor. Parfüm, cilt ve vücut ürünleri, sağlık ürünleri de kişilerin en temel ihtiyaçları arasında gösteriliyor. Herkes bu gibi ihtiyaçlarını karşılamak için de en hesaplısını ve en kalitelisini araştırıyor.

Alışveriş merkezleri yüksek tuttuğu fiyat seçenekleriyle son birkaç yıldır popülaritesini yitirerek yerini e-alışveriş sitelerine bıraktı. Kişisel birikimleri için en uygun fiyatlara en iyisine bilgisayarları başından ulaşanlar ise bu fırsatı kaçırmayarak hem zamanlarından hem de bütçelerinden tasarruf ediyor.

Son yıllarda Dünya’nın her yerinde git gide popülerleşen e-alışveriş sektörü, ülkemizde birkaç seçenekle sınırlı kalmıştı. Kişisel bakım,sağlık,kozmetik kategorilerindeki binlerce marka seçeneğiyle, Nisan ayında ziyaretçileriyle buluşan sanal mağaza Vimjo, Türkiye’deki büyük boşluklardan birini doldurdu ve sektöre hızlı girişiyle herkesin dikkatini üzerinde topladı.

Vimjo, öncelikle başarılı reklam stratejisiyle herkesi meraklandırarak kendisine yönlendirdi. Daha sonrasında ise kaliteli markaları, her gün katlanan ürün seçenekleri ve ayrıcalıklı fiyatlarıyla da Türkiye’nin favorisi haline geldi.

Vimjo’dan müthiş bir kampanya daha!

Fırsatlardan yararlanmak için tıklayın!

3 aylık mazisi olan Vimjo, yılların e-alışveriş sitelerine fark atarak kısa zamanda üst sıralarda yerini aldı. Ayrıcalıklı kampanyaları, her gün yenilenen fırsatlı ürünleri ve avantajlı ödeme seçenekleriyle rekabeti hızlandıran Vimjo, e-alışverişte devrim yaratarak yapılamayanı başardı...

Kişisel bakımdan cinsel sağlık ürünlerine, bütün Dünya’da yok satan parfümlerden rahatlatıcı masaj ve zayıflama ürünlerine Vimjo’nun bünyesinde on binlerce seçenek bulunuyor. Son günlerde herkesin dilinde olan Vimjo, bütün ürünlerinde %30’a varan indirim uygulayarak üyelerinin ve ziyaretçilerinin yüzünü bir kez daha güldürdü! Yaptığı bu kampanyayla piyasayı da hareketlendirdi.

Hangi ürünlerde kampanyalar var? Tıklayın!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra 12 şehre 3 saatte teslimat ve kapıda ödeme seçeneği ile teslimat yapabilen Vimjo, Türkiye genelinde ise 72 saati geçmeyen teslimatlar gerçekleştiriyor.

Her gün yenilenen kampanyalı ürünleri, binlerce marka seçeneği ve 7/24 hizmet veren 50 kişilik çağrı merkeziyle müşteri memnuniyetini esas alan Vimjo, e-alışverişe kaliteyi getirdi. Hizmet anlayışı ile e-ticaret sektöründe her gün yerini daha da sağlamlaştıran Vimjo’da alışveriş keyfi bir başka!

İnternet reklamları ile sürekli güncellenen kampanyalar ve rakipsiz fiyatlar Vimjo'yu vazgeçilmez kılıyor.

Vimjo’nun piyasayı hareketlendiren bu hamlesinden sonra rakiplerinin bir sonraki adımı merak ediliyor...