Spor E Grubu'ndan son haberler

E Grubu'ndan son haberler

Paylaş
E Grubu'ndan son haberler

E Grubu'nda yer alan takımlarla ilgili son bilgiler şöyle

KAMERUN
Takım kaptanı Samuel Eto’o, takımı Inter’in Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun ardından kendisine verilen 1 haftalık izni sona erince, Portekiz ile yapılacak hazırlık maçı için bu ülkeye geldi.

Teknik Direktör Paul Le Guen, dün Kamerun’un 23 kişilik kadrosunu belirledi. Kadroda, Kayserispor’dan Hamidou Souleymanou, Ankaragücü’nden Geremi ve Trabzonspor’dan Rigobert Song da bulunuyor.

DANİMARKA
Danimarka Milli Takımı Teknik Direktörü Morten Olsen’in, 3 kilit oyuncu Simon Kjaer, Nicklas Bendtner ve Thomas Sorensen’in sakatlığına ilişkin endişeleri devam ediyor.

Bu oyuncular Avustralya ile yapılacak hazırlık maçında yer almayacak. Senegal ile geçen hafta yapılan maçta dizinden sakatlanan defans oyuncusu Simon Kjaer pazar günü hafif antrenmanlara başladı, forvet Nicklas Bendtner’in kasığındaki sakatlık sürüyor.

Stoke City’de forma giyen ve 2 ay önce Chelsea ile yapılan maçta dirseği çıkan kaleci Thomas Sorensen’in iyileşme sürecinin de devam ettiği ifade edildi.

JAPONYA
Eski Japonya Milli Takım Teknik Direktörü İvica Osim, hafta sonu İngiltere’ye 2-1 yenilgiyle biten maçta Japonya’nın mücadeleci bir ruh sergilediğini belirterek, "Mavi Samuray"ın Dünya Kupası öncesinde kendini kanıtladığını söyledi.

Bosnalı teknik adam, "Maçta, zaman zaman hangi takımın İngiltere olduğunu söylemek zordu" dedi.

HOLLANDA
Forvet oyuncusu Arjen Robben’in bugün Gana ile yapılacak hazırlık maçında yer alıp almayacağı henüz netleşmedi.

Teknik direktör Bert van Marwijk, dünkü açıklamasında, Robben’in kalçasındaki sakatlık için "Biraz sıkıntısı var, ancak ciddi bir şey yok. Hazırlık maçında risk almak istemiyoruz" dedi.

Hollanda, son hazırlık maçını 5 Haziran Cumartesi günü sahasında Macaristan ile yapacak.

2

Haberin Devamı