Magazin Ebru Gündeş sonunda patladı

Ebru Gündeş sonunda patladı

Paylaş
Ebru Gündeş sonunda patladı

Şarkıcı Ebru Gündeş, hakkında çıkan tüm haberlere isyan edercesine bir açıklama yaptı

Açıklamasında Reza Zarrab olarak bilinen eşinin adını da 'Rıza Sarraf' olarak düzelten şarkıcı şunları söyledi:

"Zaman zaman hakkımda asılsız, mesnetsiz, gerçeklerle hiç ilgisi olmayan haberler yapıldığı oldu. Artık bilinçsizce yapılan bu gereksiz haberlerin tamamen bitmesini dileyerek, gerçekleri son kez sizlerle paylaşmak istiyorum...

Eşim Rıza Sarraf, bana düğün hediyesi olarak 520 bin lira değerinde bir araba almadı. Arabama 50 bin dolar karşılığı EBR yazan bir plaka aramadı ve takmadı.

'KENDİ TEKTAŞIM'

80 bin dolar ödeyip, Kıbrıs'taki konserime gitmem için bana özel jet kiralamadı. Antalya'da yaz aylarında gerçekleştireceğim programlar sırasında havaalanında beni bekleyebilmesi için uçak kiralamadı. Yine özel jetle beni Umre'ye götürmedi.

Bebeğimiz olacağını öğrendiğimizde, bana 48 milyon Euro'ya otel almadı.

225 bin liralık düğün hediyesi olduğu söylenen yüzüğüm, yıllardır parmağımda olan tektaşım.

Kaç senedir aynı marka cipimle geziyorum ama adıma alınmayan araba kalmadı."

'BEN EBRU GÜNDEŞ'İM'



Gündeş basın açıklamasını şöyle noktaladı:

"Ben Ebru Gündeş'im. Madden ve yaşam standartı olarak eşim dahil hiç kimsenin maddi varlığına ihtiyacım yok. Ve eşim de iş adamı olarak her türlü arabayı kullanıp alıp satabilir, otel alabilir ya da özel uçakla uçabilir.

Yapsaydı, bu hiç kimseyi değil, sadece beni ilgilendirirdi. Ancak bunlar olmadı. Olmayan ve yaşanmayan şeylerin olmuş gibi yayınlanmasının hiçbir geçerli izahı olamaz...

Biz, bu büyüklükteki ve pahadaki hediyeleri bu kadar kolay telaffuz bile etmiyoruz. Böylesine gerçek dışı ve abartılı peri masallarına; beni, eşimi, ailelerimizi, evliliğimizi ve henüz dünyaya gözlerini açmamış bebeğimizi malzeme etmeye kimsenin hakkı yok..."

2

Haberin Devamı