Gündem Ebru Gündeş, yalıya park etti

Ebru Gündeş, yalıya park etti

Paylaş
Ebru Gündeş, yalıya park etti

2010 yılında evlendiği Reza Zarrab’la yaşadığı ikiz yalıyı boşalttığı iddia edilen Ebru Gündeş, önceki gece yalıya girerken objektife takıldı.

Eşi Reza Zarrab’ın ABD’deki yargılanma süreci devam eden Ebru Gündeş, önceki gece Günay’da sahneye çıktı. Ünlü sanatçı konser sonrası Kanlıca’daki ikiz yalısına gitti.

Hürriyet'in haberine göre; 2010 yılında evlendiği Reza Zarrab’dan boşanma kararı aldığı konuşulan sanatçının, bir zamanlar Zarrab’la birlikte yaşadıkları yalıyı boşalttığı da iddia edilmişti. 5 yaşındaki kızı Alara ile yeni bir hayata başlamak için ev bakan Gündeş’in taşınana kadar otele yerleşme kararı aldığı öne sürülmüştü. Ancak sanatçının özel korumasıyla yine Kanlıca’daki ikiz yalılara gitmesi söylentileri yalanladı.

YALIYI EŞİNE DEVRETMİŞTİ


Reza Zarrab’a Kanlıca’daki ikiz yalılara kaçak kat ekleyip, dışarıdan asansör yaptırdığı iddiasıyla “Kültür ve tabiat varlıklarını koruma kanununa muhalefet” suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.


Ebru Gündeş, Kanlıca’daki yalıdan taşındı


Dava kapsamında ifade veren Ebru Gündeş, “Suça konu edilen Kanlıca Mahallesi’nde 4 ve 5 parseller üzerindeki 2 yalıyı eşim Reza Zarrab yaklaşık 6 yıl önce satın almıştı. Bu yalılardan 5 parsel üzerindeki benim adıma tapuda kayıtlıydı. Bu yalılar üzerinde gerçekleştirilen tadilatlar, eşim tarafından yaptırılmıştır. Benim bir ilgim bulunmamaktadır. Ben sonradan yalıyı eşime devrettim. Şu an benim üzerime değildir” demişti.