Magazin Ebru Şallı sevgilisi Uğur Akkuş ile otelde görüntülendi!

Ebru Şallı sevgilisi Uğur Akkuş ile otelde görüntülendi!

Paylaş
Ebru Şallı sevgilisi Uğur Akkuş ile otelde görüntülendi!

Nişantaşı’nda bir otelin en üst katında yemek yerken görüntülenen Ebru Şallı ve Uğur Akkuş gazetecilere yakalanmamak için aksiyon filmlerini aratmayacak bir plan hazırladı

Ebru Şallı, aşk yaşadığı evli ve iki çocuk babası iş adamı Uğur Akkuş ile geçen akşam Nişantaşı’nda bulunan bir otelin restoran kısmında yemek yedi.

Geç saatlere kadar baş başa oturan Ebru Şallı ve sevgilisi Uğur Akkuş, dışarıda gazetecilerin beklediğini öğrenince kaçış planı yapmaya başladı. Otelin otopark kısmından çıkış yapmak isteyen ikili için ilk olarak otoparka ticari bir taksi getirildi.



Gazetecilerin görüntü almaması için de otoparkın kapısı kapatılıp ışıkları söndürüldü. Ticari taksinin içerisi görüldüğü için çıkışı iptal eden ikili, daha sonra siyah camlı bir vip araç istedi. Otel çalışanlarının geniş güvenlik önlemleri altında vip araca bindirilen Ebru Şallı, otelden tek başına ayrıldı. Sevgilisi Uğur Akkuş ise geceyi otelde geçirdi.


Ebru Şallı, soluğu İtalya’da aldı


TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTI




Ebru Şallı’nın içinde saklanarak kaçtığı minibüs ile gazeteciler arasında adeta köşe kapmaca yaşandı. Görüntü vermemek için minibüs şoförüne gaza bas talimatı veren Ebru Şallı, trafikteki diğer vatandaşların canlarını tehlikeye soktu.

Minibüs ile ters yollara giren, makas atarak hiçbir trafik kuralına uymayan şoförünü uyarmayan Ebru Şallı, uzun bir kaçışa imza attı. Avrupa yakasında bir saat süren kovalamacadan sonra Ebru Şallı, Etiler Ulus’ta bir site içinde bulunan evine giriş yaparken olaylı gece böylece sonlanmış oldu.




Gonca Akkuş: Darp görüntüleri elimde


Ebru Şallı'ya kadınlık gururu davası

Haberin Devamı