Magazin Ebru Şallı'nın evli sevgilisi Uğur Akkuş'tan eşiyle ilgili bomba iddia

Ebru Şallı'nın evli sevgilisi Uğur Akkuş'tan eşiyle ilgili bomba iddia

Paylaş
Ebru Şallı'nın evli sevgilisi Uğur Akkuş'tan eşiyle ilgili bomba iddia

Ebru Şallı'nın evli sevgilisi Uğur Akkuş, boşanma aşamasındaki eşi için "Psikolojik sorunları var, oğluma kız çocuğu kıyafetleri giydiriyor." diyerek bomba iddialarda bulundu

Manken Ebru Şallı'nın evli iş adamı Uğur Akkuş ile sevgili olması gündeme bomba gibi düşmüştü. Uğur Akkuş'a eşi Gonca Akkuş boşanma davası açınca velayet savaşları da başladı.

Uğur Akkuş, boşanma aşamasındaki eşi için çok sert iddialarda bulundu.

"OĞLUMA MAKYAJ YAPIYOR"

İstanbul Aile Mahkemesi'nde karşı dava açan Uğur Akkuş, eşinin psikolojik sorunlar yaşadığını savundu. Gonca Akkuş'un oğluna kız kıyafetleri giydirip makyaj yaptığını ileri süren Uğur Akkuş, çocuklarının velayetini ve boşanmalarına karar verilmesini istedi.

GONCA AKKUŞ 40 MİLYON TL'LİK TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Gonca Akkuş ise iki çocuğunun babası Uğur Akkuş'un Ebru Şallı ile Bodrum kaçamağını affetmedi. Gonca Akkuş, eşine 40 milyon TL tazminat talebiyle boşanma davası açtı.

EVLİ AŞIK KOMEDİSİ

Ebru Şallı geçen Temmuz’da Uğur Akkuş ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ama sevgilisinin evli ve çocuklu olduğu ortaya çıkınca büyük tepki çekmişti. Ebru Şallı ile Uğur Akkuş, Bodrum’da teknede yaptıkları tatilden sonra attıkları her adıma dikkat eder olmuş, objektiflerden köşe bucak kaçmaya başlamışlardı.


Ebru Şallı'ya kadınlık gururu davası


Sevgililer önceki gece Nişantaşı The St. Regis Otel’deki Spago Restaurant’taydı. Kapıda habercilerin beklediğini öğrenince telaşlandılar, birlikte görüntülenmek istemediler.



Ebru Şallı ile Uğur Akkuş hemen kaçış planı yaptı. İlk hedefleri otelin otoparkı oldu. Tüm ışıklar söndürüldü, taksi çağrıldı. Ama yine de aracın içi görünüyor diye son anda vazgeçtiler. Bunun üzerine ViP minibüs geldi. Güvenlik görevlileri seferber oldu. Ebru Şallı tek başına bindi. Ancak aracın şoförü tüm trafik kurallarını hiçe saydı. Hız yaptı, ters yollara girdi. Sevgilisi Uğur Akkuş ise geceyi otelde yalnız geçirmek zorunda kaldı.



Haberin Devamı