Magazin Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk'ün ikizleri ilk kez ekranlarda!

Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk'ün ikizleri ilk kez ekranlarda!

Paylaş
Ebru Şancı ve  Alpaslan Öztürk'ün ikizleri ilk kez ekranlarda!

Bugün Renkli Sayfalar'a konuk olan Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk çiftinin ikizlerinin fotoğrafı ilk kez Renkli Sayfalar'da gösterildi

Posta.com.tr'nin Genel Yayın Yönetmeni Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz'in de konuk olduğu Renkli Sayfalar programında bugün Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk çifti vardı.

Pek çok ünlü isim gibi Ebru Şancı Öztürk de çocuklarının yüzlerini gazetecilerden saklıyor, hatta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda bebeklerinin yüzlerini kapatıyordu. Ancak Ebru Şancı Öztürk bu kuralı bozup ve futbolcu eşi Alpaslan Öztürk ile yaptığı evlilikten doğan, Mila ve Ceylin adını verdiği kızlarının fotoğrafını geçtiğimiz aylarda paylaşmıştı. Ancak bebeklerin yüzü belli olmuyordu.

Bugün Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk bebeklerinin yüzlerinin göründüğü fotoğrafı ilk kez programda gösterdiler.

'EBRU ÇOK ÇİRKİN BİR ÇOCUKMUŞ'



Alpaslan Öztürk eşi Ebru Şancı'nın çocukken çok çirkin bir çocuk olduğunu belirterek: "İkizlerden biri de ona benziyordu ama gün geçtikçe güzelleşiyor" dedi.



'DERİN VE MAVİ PROGRAMDA'


Ama programda ikizleri olan tek kişi onlar değildi. Mehmet Coşkundeniz'in de Derin ve Mavi isimli ikizleri var. Programda Mila ve Ceylin'İn ardından Derin ve Mavi'nin de fotoğrafları gösterildi.




'EVDE SAMARA GİBİ DOLAŞIYORUM'

Ebru Şancı
'nın evde 'Samara' gibi dolaştığını ifade etmesinin üzerine eşi Alpaslan Öztürk de 'Ben onu her haliyle seviyorum' dedi. Bunun üzerine de Mehmet Coşkundeniz 'Bir altı ayı atlatın, her şey daha da yoluna girer, merak etmeyin' dedi ve bebeklerin 2 yaş ergenliğini atlatıp 3 yaşına geldiklerinde muhteşem olduklarını belirtti.



'DOKTORUN BOĞAZINA YAPIŞTIM'

Programın ilerleyen dakikalarında Alpaslan Öztürk eşinin çok zor bir doğum geçirdiğini belirterek:

"İkizlerden biri doğdunda nefes alamıyordu. Ebru'nun durumu kötüydü. Doktor bana bunları söylediğinde 'Ne diyorsun sen?' diyip boğazınan yapıştım. O an sadece onun ağzından çıkacak bir pozitif kelimeye odaklanmıştım. O da çıkmayınca ne yapacağımı şaşırdım.

Çok zor anlardı' dedi. Ardından Mehmet Coşkundeniz de eski eşi Derya Özel'in zor bir doğum geçirdiğini belirtti.

Haberin Devamı