Magazin Ebru'ya büyük darbe

Ebru'ya büyük darbe

Paylaş
Ebru'ya büyük darbe

Günel, Ebru Gündeş'i şoke edececek açıklamalar yaptı

Azeri Şarkıcı Günel (23) 8 yıllık sevgilisi Azeri işadamı Reza Zarrab’ı (26) Ocak 2009’da Ebru Gündeş’e (36) kaptırmıştı. Reza Zarrab’ın 30 Aralık saat 21.00’de Günel’in, Fulya Arkon Rezidans’taki evine gittiği söylenmişti.

Haberin Devamı

Azeri şarkıcı “Reza bana ‘Ebru’ya çok alıştım. Ondan vazgeçemiyorum. Ama seni de seviyorum. Bana biraz zaman ver. Hatta evlenip boşan. Sonra söz bir araya geleceğiz. Ebru ile öylesine görüşüyorum’ dedi. Elimde Reza’nın ses bandı var. Evdeki güvenlik kamerasında da görüntüleri kayıtlı” diye konuştu.

‘REZA’NIN MİDE PROBLEMİ VAR’

Günel çarpıcı açıklamalarına şöyle devam etti: “Ama ben Reza’yı geldiği yere gönderdim. Çünkü başkaları gibi artıkçı değilim. Reza’yla barışacak kadar daha delirmedim. Erkek milleti işte. Birlikte olduğu insana bakılırsa onun mide problemi var. Reza defterini yaktım, öyle biri yok artık. Şunu da herkes bilsin; Reza’nın bana maddi yardımda bulunduğu söylendi. Komik ve ucuz bir iddia. Kendi paramı, kendim kazanıyorum. Kimseye ihtiyacım yok. Yeni bir aşka gelince; Allah yazdıysa olur. Ancak adımlarımı daha dikkatli atarım. Başkalarının artıklarıyla beslenmem”.

Haberin Devamı