Magazin Ece'nin canlı yayında zor anları

Ece'nin canlı yayında zor anları

Paylaş
Ece'nin canlı yayında zor anları

Ece'nin canlı yayında zor anları

Miss Model 2003 Türkiye Güzeli Aslı Baş'ın aşırı alkol nedeniyle Bodrum'da bir otelin balkonda dengesini kaybedip 3'üncü kattan aşağıya düşmesi ve bu olayda hayatını kaybetmesi gündeme bomba gibi düştü. Ayakligazete.com'un haberine göre, Kanaltürk'teki 2.Sayfa programı da bu konuyu ele aldı.

Bodrum'da gerçekleşen bu olay magazin dünyasında büyük üzüntü uyandırdı. Ece Gürsel 1996 yılından beri Aslı'yı tanıdığını ve neredeyse beraber büyüdüklerini açıkladı.

Hayat dolu ve espirili olarak anlattığı arkadaşının bu şekilde ölmesinden dolayı çok üzüldüğünü belirtti. Bu konuşmalar canlı yayında gerçekleşirken yayına telefonla ünlü manken Şebnem Scheffer bağlandı.

Miss Model yarışmasında kensinin bulunduğu açıklayan Şebnem Scheffer Aslı Baş'la arkadaş olmadığını ancak Ece Gürsel'i o yarışmada görmediğini dile getirdi. Ece Gürsel'e "Aslı'ya tacını kim verdi?" şeklinde bir soru yöneltip Ece Gürsel'in orada bulunmadığını ortaya çıkardı.

Çağla Şikel'in de orada olduğunu söyleyen Şebnem, "Ben oradaydım , Berrak Tüzünataç falan da oradaydı ama Ece Gürsel yoktu" dedi. Ece Gürsel ise Şebnem Scheffer'ın sorularını yanıtlayamadı ve kem küm etti.

Haberin Devamı