Spor Eczacıbaşı galibiyetten umutlu

Eczacıbaşı galibiyetten umutlu

Paylaş
Eczacıbaşı galibiyetten umutlu

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde İspanyol Jamper Aguere ile karşılaşacak Eczacıbaşı VitrA Antenörü Lorenzo Micelli, galibiyet alacaklarına inandığını söyledi

Micelli, Tenerife’de Pabellon Insular de Santiago Martin Spor Salonu’nda TSİ 22.00’de başlayacak karşılaşmayla ilgili olarak, "Kısa zamanda üst üste maçlar yapıyoruz. Ancak kadro zenginliğimizin olması bizi rahatlatıyor. Tenerife’de de iyi oynayacağımızı ve galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum" şeklinde değerlendirme yaptı.

Takım kaptanı Esra ise zorlu bir seyahatin ardından Tenerife’ye ulaştıklarını kaydederek, "Ancak dinlenmek için vaktimiz oldu. Şu anda her şey yolunda. Tenerife’den zaferle döneceğimize inanıyorum" dedi.

Daha önce İspanya takımlarından Marichal Tenerife ve Las Palmas ile karşılaşan Eczacıbaşı VitrA, Jamper Aguere ile tarihinde ilk kez karşılaşacak.

ZORLU YOLCULUK

Eczacıbaşı VitrA Bayan Voleybol Takımı’nın Tenerife Adası’na yolculuğu oldukça zorlu geçti.

Dün sabah erken saatlerde yolculuğa başlayan voleybol takımının, elverişsiz hava şartları nedeniyle ancak akşam saatlerinde Tenerife’ye ulaştığı, uçağın 150 kilometre hıza ulaşan bir fırtınada adaya zorlu bir iniş yaptığı ifade edildi.

Haberin Devamı