Ekonomi Eczacıbaşı İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli

Eczacıbaşı İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli

Paylaş
Eczacıbaşı İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli

Eczacıbaşı İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli Uluslararası Yerel Zincirler Buluşuyor fuarında konuştu

2016 yılında 300 milyon TL’lik yatırımların hayata geçmesiyle birlikte, bölgesel güç olma vizyonumuza daha da yaklaştık. Ajandamızın ilk önceliği hızlı ve karlı büyümek. Ayrıca, kuruluşumuzdan beri lideri olduğumuz Türkiye temizlik kâğıdı pazarında, markalarımızla ve inovasyon gücümüzle liderliğimizi sürdüreceğiz. Bunun için yetkin, dinamik, işine tutkuyla bağlı ve yeniliğe açık çalışanlarımız ve iş ortaklarımız en önemli gücümüz.

Bu güçle, son derece hızlı değişen dünyadan daha da hızlı değişerek tüketici ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecek şekilde kendimizi yenilemeye çalışıyoruz. Verimliliğimizi artıracak, daha etkin çalışmamızı sağlayacak her türlü değişime açık bir yapıda olmamız bizi sürekli güçlü tutuyor.

Tüketiciyle buluşma noktalarımızın en önemlilerinden olan yerel zincirlerde de bu vizyonu gözlemliyorum. Hem tüketici ihtiyaçlarına odaklanıyorlar, hem de gelişmeleri yakından takip ederek en yeni alışveriş deneyimlerini onlara sunan esnek, verimli ve yenilikçi yapılara sahipler. Bu vizyona sahip iş ortaklarımız ile her sene YZB organizasyonunda olmaktan keyif alıyoruz.

Haberin Devamı