Magazin Efe bugün evleniyor ama Deniz'le değil

Efe bugün evleniyor ama Deniz'le değil

Paylaş
Efe bugün evleniyor ama Deniz'le değil

Kızı Ayşe'nin annesi Deniz Akkaya ile evlenmesi beklenen Efe Önbilgin'den şaşırtan bir karar geldi

Ünlü işadamı Efe Önbilgin bugün Mimar ve TV sunucusu Duygu Ekşi ile nikah masasına oturuyor. Önbilgin’in ailesinin yanı sıra sadece yakın dostlarını davet ettiği düğün, bu akşam Les Ottoman Otel’de yapılacak. Düğün hazırlıklarını gizli bir şekilde tamamlayan Önbilgin’in bu kararını Deniz Akkaya ile de önceki akşam paylaştığı öğrenildi. Arnavutköy Balıkçısı’na giden çift, 10 dakika süren konuşma sonrası tartışarak ayrıldı.

Haberin Devamı

Eski manken Deniz Akkaya ile işadamı Efe Önbilgin 2.5 yıldır devam eden fırtınalı bir aşk yaşıyordu. Bu beraberlikten Deniz Akkaya’nın Ayşe isminde kızı dünyaya gelmişti. Efe Önbilgin şu an 10 aylık olan bebeği Ayşe’yi 2 ay önce nüfusuna almıştı. Çiftin her an evlenmesi bekleniyordu.

JET HIZIYLA MEKANI TERK ETTİLER

TV sunucusu Duygu Ekşi ile bu akşam evlenecek olan Efe Önbilgin, önceki akşam kızının annesi Deniz Akkaya ile Arnavutköy Balıkçısı’na gitti. 10 aylık kızları Ayşe’yi evde bırakarak baş başa yemeğe çıkan çift, mekana gelişlerinin 10. dakikasında yemeklerine başlama fırsatı dahi bulamadan mekanı terk ettiler.

Efe Özbilgin’in Deniz Akkaya’ya evlilik kararını açıkladığı tartışmanın bu nedenle çıktığı öğrenildi.

(VATAN)

Haberin Devamı