Magazin Efe düğünde, Deniz çekimde

Efe düğünde, Deniz çekimde

Paylaş
Efe düğünde, Deniz çekimde

Deniz Akkaya'nın eski sevgilisi ve kızı Ayşe'nin babası Efe Önbilgin, dün akşam üniversiteden arkadaşı Duygu Çelik'le evlendi

TNT televizyon kanalının genel müdürü Efe Önbilgin, mimarlık ve TV’de sunuculuk yapan Duygu Çelik’le Les Ottomans Otel’de düzenlenen törenle hayatını birleştirdi.

Haberin Devamı

GALERİ: DENiZ AKKAYA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Basının alınmadığı düğün töreninde tüm rezervasyonun TNT kanalının kurumsal iletişim direktörü Burcu Cankurtaran adına yapılması dikkat çekti. Nikâhta sadece çiftin yakın arkadaşları ve akrabaları yer aldı.

‘İNŞALLAH DÜZENE GİRER’
Deniz Akkaya, Önbilgin’in sürpriz bir kararla Duygu Çelik ile evlendiği gün Nişantaşı’ndaydı. Bir firmanın katalog çekimi sonrası objektiflere takılan Akkaya, eski aşkı için “Ona mutluluklar diliyorum” dedi.

Neşeli hali dikkatlerden kaçmayan ünlü model, Önbilgin’in evlilik haberiyle ilgili “Ben bir anneyim ve kızım var. Bu konuları çok konuşmak istemiyorum. İnşallah bu kez aile kurmayı başarabilir. Hayatı düzene girer. Ne söylenebilir ki mutluluklar diliyorum. Zaten kızımız dışındaki konularda pek görüşmüyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Akkaya ve Önbilgin arasında bunlar yaşanmıştı:

'KAMBOÇYA'YA KAÇACAĞIM'

AYŞE SAVAŞINA RAKI-BALIK MOLASI

ÇOCUKTAN ÖNCE ANNEYİ KABULLENDİ!

BEBEK'TE KÖŞE KAPMACA OYNADILAR!

'KIZINA NÜFUS CÜZDANI BİLE ÇIKARMADI'