Spor Efes 2 yabancısını gönderiyor

Efes 2 yabancısını gönderiyor

Paylaş
Efes 2 yabancısını gönderiyor

Efes Pilsen'in genel menajeri Engin Özerhun, Santiago ile birlikte bir yabancı oyuncularını daha göndereceklerini söyledi

ULEB Avrupa Ligi "Top 16" turu (F) Grubu 5. hafta maçında İspanya’nın Real Madrid takımına 77-75 yenilerek, gruptan çıkma şansını yitiren Efes Pilsen’in genel menajeri Engin Özerhun, ikinci periyotta Real Madrid’in dış şutlarına engel olamayınca mağlubiyetin kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Maçtan önce, karşılaşmanın hakem üçlüsünün bu karşılaşma için yeterli olmadığını söylediklerini anlatan Engin Özerhun, şöyle devam etti: "Hakem hatalarını mazeret olarak göstermek istemiyoruz, ama maçtan önce kamuoyu da hakemler hakkında bizim gibi düşünüyordu. Hakem üçlüsü karşılaşmada bariz ve basit hatalar yaptı."

"DEĞERLENDİRME YAPACAĞIZ"

Engin Özerhun, Avrupa Ligi’nde bu sezon istedikleri sonuçları alamadıklarını ifade ederek, "İlk turda da son maçta Lietuvus Rytas’ın Unicaja Malaga’ya yenilmesiyle ’Top 16’ya kalmıştık. ’Top 16’da da beklemediğimiz bir şekilde elendik" dedi.

6 YABANCIYLA DEVAM

Engin Özerhun, sadece Avrupa Ligi’nde oynayan Santiago’nun takımdan ayrılacağını, bir yabancı oyuncunun daha gideceğini açıkladı.

Gelecek hafta Avrupa Ligi’nde Montepaschi Siena ile yapacakları maçın ardından Santiago’nun takımdan ayrılacağını dile getiren Özerhun, "Santiago takımdan ayrılacak. Ondan sonra yapacağımız değerlendirmenin ardından bir yabancı daha gönderip, 6 yabancıyla lige devam edeceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı