Spor Efes Pilsen'de Top 16 mutluluğu

Efes Pilsen'de Top 16 mutluluğu

Paylaş
Efes Pilsen'de Top 16 mutluluğu

ULEB Avrupa Ligi'nde Orleanaise'yi 75-60 yenen ve Malaga'nın da Lietuvos Rytas'ı yenmesiyle top 16'ya kalan Efes Pilsen'de, gruptan çıkmanın mutluluğu yaşanıyor

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, İspanyol takımı Unicaja Malaga’nın büyük mücadele vermesi ve Lietuvos Rytas’ı yenmesi sonrası Top 16’ya kaldıklarını söyledi.

Özerhun, Entente Orleanaise’yi yenmelerinin normal bir sonuç olduğunu belirterek, "Unicaja Malaga’nın büyük mücadele vermesi ve rakibini yenmesi bizi buralara taşıdı. Çok sayıda şansızlıklarla maç kaybettik. Bu sefer şans bizim yanımızdaydı" dedi.

SHUMPERT SAKAT SAKAT OYNADI

Maçın en skorer ismi Preston Shumpert konusunda ise Özerhun, "Maç öncesi gözünde problem vardı. Ama karşılaşmaya yönelik konsantrasyonu bulunuyordu. Oynayacağını biliyordu. Kritik sayılara imza atarak galibiyette önemli bir faktör oldu" derken, maçtan önceki antrenmanda sakatlanan Kerem Tunçeri’nin ise zorlu süreçte bir an önce aralarına katılmasını umduklarını dile getirdi.

"KENDİ İŞİMİZİ KENDİMİZ YAPMALIYIZ"

Genel menajer Özerhun, artık daha zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediğini ve kendi işlerini kendilerinin görmesi gerektiğini söyledi.

Hedefi aşama aşama düşündüklerini vurgulayan Engin Özerhun, "Top 16 daha zorlu bir süreç. Daha dikkatli olmamız gerekiyor. Ne yazık ki başka bir takımın yardımıyla top 16’ya kaldık. Bundan sonra daha iyi oynamamız ve kendi işimizi kendimizin yapması gerekiyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı