Spor Efes Pilsen'in kader maçı

Efes Pilsen'in kader maçı

Paylaş
Efes Pilsen'in kader maçı

Efes Pilsen, ULEB Avrupa Ligi B grubundaki 9. hafta maçında yarın, Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile İstanbul'da karşılaşacak

Abdi İpekçi Spor Salonu’nda saat 20.15’te başlayacak karşılaşma, lacivert-beyazlı takımın gruptan çıkması için büyük önem taşıyor.

Grupta yaptığı 8 karşılaşmada 3 galibiyet, 5 yenilgiyle 5. sırada yer alan Efes Pilsen, Olympiakos maçından galibiyetle ayrılarak, son karşılaşma öncesi avantaj yakalamak istiyor.

YUNAN TEMSİLCİSİ GRUP LİDERİ

Lacivert-beyazlılar, deplasmandaki ilk karşılaşmada 105-90 yenen Yunan temsilcisi ise 6 galibiyet, 2 mağlubiyetle grupta averajla lider durumda bulunuyor.

Efes Pilsen, yarınki Olympiakos maçını kazanması durumunda son 16’ya kalmak için büyük bir adım atacak. Lacivert-beyazlılar, son haftada deplasmanda oynayacakları Orleanaise maçını da kazanmaları durumunda son 16’yı garantileyecek.

Efes Pilsen’in, Yunan temsilcisine kaybetmesi durumunda gruptan çıkıp çıkamayacağı, Partizan ve Lietuvos Rytas’ın son hafta alacakları sonuçlardan sonra belli olacak.

AVRUPA'DA 412. MAÇ

Öte yandan Efes Pilsen, ULEB Avrupa Ligi’nde yarın İstanbul’da Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile yapacağı (B) Grubu 9. hafta maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 412. karşılaşmasına çıkacak.

Lacivert-beyazlılar, 1979-80 sezonundan itibaren mücadele ettiği Avrupa kupalarında, bugüne dek yaptıkları 411 maçın 250’sini kazanırken, 161 müsabakada ise yenilgiyle ayrıldı.

Haberin Devamı