Spor Efes ve Fenerbahçe'nin rakipleri

Efes ve Fenerbahçe'nin rakipleri

Paylaş
Efes ve Fenerbahçe'nin rakipleri

Basketbol Avrupa Ligi 2010/2011 sezonu grup kuraları İspanya'nın Barcelona kentinde çekildi

Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Beko Basketbol Ligi Şampiyonu Fenerbahçe Ülker C Grubu'nda lig ikincisi Efes Pilsen ise D Grubu'nda mücadele edecek.

Fenerbahçe Ülker'in C Grubu'ndaki rakipleri arasında Türk antrenör Erman Kunter'in çalıştırdığı Fransa'nın Cholet Basket takımı da yer alıyor. Cholet Basket geçen sezon Erman Kunter yönetiminde Fransa şampiyonu olmuştu.

FENERBAHÇE ÜLKER VE EFES PİLSEN'İN RAKİPLERİ

A Grubu
Caja Laboral (İspanya), Maccabi Tel Aviv (İsrail), Partizan (Sırbistan), Asseco Prokom (Polonya), Zalgiris Kaunas (Litvanya), Elemelerden bir takım

B Grubu
Olympiakos (Yunanistan), Real Madrid (İspanya), Unicaja Malaga (İspanya), Virtus Roma (İtalya), Brose Baskets (Almanya), Elemelerden bir takım

C Grubu
Regal Barcelona (İspanya), Montepaschi Siena (İtalya), Lietuvos Rytas (Litvanya), Fenerbahçe Ülker, KK Cibona Zagreb (Hırvatistan), Cholet Basket (Fransa)

D Grubu
CSKA Moskova (Rusya), Panathinaikos (Yunanistan), Power Electronics Valencia (İspanya), Efes Pilsen, A.J. Milano (İtalya), Olimpija Ljubljana (Slovenya)

BANVİT ELEMELERDE MÜCADELE EDECEK

Avrupa Ligi'nde mücadele edebilmek için eleme maçları oynayacak olan Banvit Basketbol Takımı ise ilk turda Fransa'nın Le Mans Sarthe Basket takımıyla eşleşti.

Banvit, Fransız rakibini elediği takdirde Asvel Villeurbanne (Fransa) - KK Buducnost (Karadağ) maçının galibiyle karşılaşacak.

BARCELONA/DHA

2

Haberin Devamı