Magazin 'Efe'yi tanımam bile'

'Efe'yi tanımam bile'

Paylaş
'Efe'yi tanımam bile'

HT Magazin yazarı Ünal Demirkaya yazdı...

Etiler Şamdan’da milli binici Armağan Özgörkey’in Efe Önbilgin’e kafa atarak burnunu kırdığı haberinin iç yüzünü öğrenmek için Armağan Özgörkey ile görüştüm. Özgörkey, “Ben zaten Efe Önbilgin denen şahsı hiç tanımam. Olay öyle abartıldığı gibi de değil.

Haberin Devamı

Ben arkadaşımın olduğu masaya ‘Merhaba’ demek için gittim. Masada oturan Önbilgin bana ukalaca ‘Masadan git’ dedi. Ben de masadan uzaklaştım. Gecenin ilerleyen saatlerinde arkadaşıma iyi geceler demek için aynı masaya gittiğimde Efe Önbilgin bana saldırdı. İtişip kakıştık, ikimiz de yere düştük. Araya girdiler sonra. Karakola giderek ifade verdim.

Efe Önbilgin’in burnunun kırıldığı söyleniyor. Burnu kırılan bir insanın göz altlarında morluklar olmaz mı? Ben kafa falan atmadım. Zaten bu olayın fazla üstünde de durmuyorum. Ben zaten kavgacı bir insan değilim” dedi.

Ne yalan söyleyeyim, ben Özgörkey’in ilk kez böyle bir olayın içinde olduğunu duydum. Bu arada Önbilgin’in bundan birkaç yıl önce de Longtable’ın merdivenlerinde Emir Kip ile kavga ettiğini biliyorum. Neyse, nasıl olsa büyük bir olay değil, çabuk unutulur. Her iki tarafa da geçmiş olsun diyorum.

Haberin Devamı