Siyaset Efkan Ala: Umarız ki halk HDP'yi barajın altında bırakır
Paylaş
Efkan Ala: Umarız ki halk HDP'yi barajın altında bırakır

AK Parti Erzurum adayı olan eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Seçimde HDP'yi baraj altında bırakmak gibi bir planınız var mı?" sorusuna "Bizim öyle bir projemiz yok ama temmeni ederiz ki halk HDP'yi barajın altında bırakır" yanıtını verdi

Efkan Ala, CNN Türk'te Akif Beki’nin konuğu oldu. Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ağrı’da yaşanan olayları planladığı ve Ağrı Valisi’yle bu konuda bir telefon görüşmesi yaptığı iddialarına yanıt verdi.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer29780","29780","201504","29780-291742.jpg","1", "0","'Temenni ederiz ki halk HDP'yi baraj altında bırakır'");

"AHLAKSIZ BİR UYDURMA"

Ala, iddialar için ahlaksız bir uydurma nitelemesinde bulundu ve şunları söyledi: "İnsanlar kurgulayıp orada burada yazıyorlarsa ki bu ahlaksız bir uydurma. Beni tanıyanlar bilir. Olacak şey değil. Bu ne kadar sefilleştiğini gösteriyor provokasyonun. Külliyen yalan! Zaten ses kaydı falan da değil. Birisi oturup yazmış, o siteden de yayına vermişler.

Bunun ele alınır, tutulur bir tarafı yok. Aklı başında olan bir beyin bunu gördüğü zaman tamamen uydurma olduğunu görür. Bunu yapmak zor da değil. Yazar, yayınlar internet sitesinde. Bunun benimle ilgisi yok. Haysiyetsizce ve ahlaksızca bir uydurma. Bu konuda avukatımız hemen ilgili yerlere başvurdu. İnşallah onu yazanı bulup çıkarırlar.

"TEMENNİ EDERİZ Kİ HALK HDP'Yİ BARAJIN ALTINDA BIRAKIR"

Programda Akif Beki'nin "Seçimde HDP'yi baraj altında bırakmak gibi bir planınız var mı?" şeklindeki sorusuna Ala, "Bizim öyle bir projemiz yok ama temmeni ederiz ki halk HDP'yi barajın altında bırakır. Bu da bizim siyasi temennimizdir. Sonuçta rakibiz. Onlarda bizim için aynı şeyi temmeni ediyordur" cevabını verdi.