Spor Efsane boksör Mike Tyson marijuana ticaretine giriyor!

Efsane boksör Mike Tyson marijuana ticaretine giriyor!

Paylaş
Efsane boksör Mike Tyson marijuana ticaretine giriyor!

Boks dünyasının efsane ismi 51 yaşındaki Mike Tyson, Kaliforniya City'de marijuana yetiştirmek için 40 dönümlük arazi satın aldı.

Dünyaca ünlü eski boksör Mike Tyson, Kaliforniya City’de satın aldığı 40 dönümlük araziyle yasal marijuana satışı için ilk adımı attı.

Kaliforniya City’nin 15 bin nüfuslu Death Valley kasabasına yatırım yapan 51 yaşındaki efsane boksör, marijuana satışının yasal olduğu eyalete yatırım yaptı.

BELEDİYE BAŞKANI DESTEKLİYOR


20 dönümlük araziye “Tyson Yetiştirme Okulu” kuracak olan efsane, çiftçilere nasıl marijuana yetiştirileceğini öğretecek. Mike Tyson’a, Jay Strommen ve Robert Hickman ortaklık yaparken belediye başkanı Jennifer Wood’dan da destek alacağı belirtildi.



Efsane sporcunun kuracağı kliniğin, yaklaşık 20 yıldır marijuana üretiminin yasal olduğu Kaliforniya’da, marijuana’nın klinik faydalarının geliştirilmesi konusunda yardımcı olacağı ifade edildi.

ŞEHRİ TYSON'UN EKTİĞİ MARIJUANA KURTARACAK


Tyson, tıbbi marijuana’nın uzun süredir destekçisi olduğunu ve klinik kullanımları olduğunu dile getirdi. 1958 yılında Kaliforniya City’nin, Los Angeles kadar büyük bir şehir yapılması planlandı ancak başarısız göç politikası nedeniyle bu gerçekleşmemişti. Belediye Başkanı, marijuana üretimi ve satışının yasallaşmasıyla bu hedeflerini gerçekleştirebileceklerine inanıyor.

Haberin Devamı