Hakan Çelik Efsane geri döndü: Fiat 124
HABERİ PAYLAŞ

Efsane geri döndü: Fiat 124

Haberin Devamı

Fiat markasının efsanevi modeli 124 Spider, İstanbul Autoshow 2017 ile birlikte Türkiye’de de satışa sunuldu. 50 yıl önce yola çıkan 124 Spider’in yeni jenerasyonu otomobil kültürü ve tarihiyle de ilgilenenlerin dikkatini çekiyor.

Efsane geri döndü: Fiat 124
İtalya’nın ünlü Centro Stile tasarım merkezinde yeniden yaratılan efsane otomobil Fiat 124, kısa süre önce Türkiye’de satışa sunuldu.


TASARIM MİRASI

Yeni Fiat 124 Spider, bir klasik haline gelen ilk neslin, özgün tasarım mirasını çizgilerine yansıtıyor. Otomobil bugünün teknolojisi, güvenlik donanımları ve tasarım diliyle güncel bir spor araç kimliğine sahip.

ARKADAN İTİŞLİ

Fiat 124 Spider, 1.4 litre, 140 beygir gücündeki turbo beslemeli benzinli motor, manuel ve otomatik şanzıman seçeneği ile ‘roadster’ sürüş keyfi sunuyor. Arkadan itişli yeni otomobilin anahtar teslim fiyatı 150 bin TL’den başlıyor.

TEKNOLOJİNİN RUHU YENİ PEUGEOT 308

Peugeot, yeni nesil 308’i lanse ederken en çok satan modeli için yeni sayfa açıyor. Otomobil, markanın yeni ön tasarımını yansıtan ve ‘aslan’ logosuna evsahipliği yapan ön ızgara, dinamik kaput ve LED gündüz farları ile etkileyici bir dış tasarım sergiliyor.

Efsane geri döndü: Fiat 124
Yeni Peugeot 308; Türkiye’de Access, Active, Allure, GT Line, GT ve GTi olmak üzere altı farklı donanım seviyesi ile sunuluyor.


KOLAY ERİŞİM

İç mekanı, yeni grafik efektleriyle 3 boyutlu uydu navigasyona ve tüm fonksiyonlarla kolay erişim sağlayan ‘kapasitif’ dokunmatik ekrana sahip Peugeot i-Cockpit domine ediyor.

YENİ MOTORLAR

Peugeot 3008 SUV’da da yer alan tüm gelişmiş sürücü destek sistemlerini kullanıma sunan 308’in benzinli ve dizel motorları yüksek verimlilik seviyesine sahip. Yeni BlueHDi 130 S&S ve BlueHDi 180 S&S dizel motorlar ile sekiz kademeli otomatik şanzıman, en önemli yenilikler olarak öne çıkıyor.

KIA'DAN 70 BİN TL'DEN UCUZ İKİ MODEL

Mayıs’ta, A segmentindeki temsilcisi Picanto için 2 bin 400 TL indirim uygulayan KIA, yeni yüzüyle satışa çıkan bu modeli 63 bin 500 TL’lik özel fiyatı ile sevenlerinin beğenisine sunuyor.

Efsane geri döndü: Fiat 124
Yeni KIA Rio, Mart’Ta Avrupa ile Türkiye’de aynı anda satışa sunulmuştu.


ULAŞILABİLİR FİYAT

Bu kapsamda KIA’nın bir başka ekonomik modeli olan Rio da 57 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Yeni Picanto, düşük kullanım maliyeti, kompakt ölçüleri ve ulaşılabilir fiyatla sunduğu zengin donanımı ile dikkat çekiyor. Picanto, 84 beygirlik 1.25 litrelik benzinli motora sahip.

RIO VE CERATO

Rio ise kaplan burnu tasarım felsefesini bu sınıfta devam ettiriyor ve dinamik görünüm sunuyor. 325 litre bagaja sahip araç, aileler için uygun. Beklentileri biraz daha fazla tüketiciler için geliştirilen kompakt sınıftaki Cerato’nun fiyatı ise 68 bin 900 TL’den başlıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder