Spor Efsane İstanbul'a getirildi

Efsane İstanbul'a getirildi

Paylaş
Efsane İstanbul'a getirildi

Fenerbahçe'nin “Ordinaryüs” lakaplı efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis'i Atina'dan özel ambulans uçakla İstanbul'a getirildi

Fenerbahçe Kulübü ileri gelenlerinin, bugün, Atina'nın Evangelismos Hastanesi Kalp ve Damar Hastalıkları Kliniği özel ünitesinde tedavi altında tutulan Küçükandonyadis ile yaptıkları görüşme ve doktorların konsültasyonu sonrasında, İstanbul'a hareket için hazırlıkları tamamlananan efsane futbolcunun, Metropolitan Hastanesi'nde bakımına devam edileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü Müdürü Serkan Acar ile Atina'da bulunan Kulüp Asbaşkanı Murat Özaydınlı, Küçükandonyadis'in şuurunun yerinde, sağlığının da iyi olduğunu belirtti ve efsane futbolcunun bir an önce Türkiye'ye dönmek istediğini kaydetti.

Kulüp yetkilileri öğle saatlerinde yaptıkları açıklamada, Küçükandonyadis'in sağlık durumunun düne nazaran daha iyi olduğunu ve doktorunun, İstanbul'a sevk edilmesinde sakınca bulunmadığını söylediğini belirtmişlerdi. Atina Elefterios Venizelos Havalimanı'ndan saat 19.40'da havalanan Lefter'i taşyan özel ambulans uçak İstanbul'a indi. Ambulansa sevk edilen Lefter Memorial Hastanesi'nde tedaviye alınacak.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4276","4276","201012","4276-7.jpg");

Haberin Devamı

Öte yandan, Küçükandonyadis ailesi, “Bu zor günlerde kendilerini yalnız bırakmayan, Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Hasan Göğüş, Atina Pire Başkonsolosu Beyza Üntuna, Fenerbahçe Kulübü, hastanın bakıma alındığı Evangelismos Hastanesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Andonis Sideris, Atina Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak-Burun-Boğaz Bölümü eski başkanı İstanbullu Prof. Dr. Lefteris Ferekidis, İstanbullu Avukat Grigoris Athanasiadis, Galatasaray Kulübü genç takımında 1959 yılında forma giyen Kostas Hacopulos, tüm İstanbullu Fenerbahçeliler ile birlikte ilgilerini esirgemeyen Galatasaraylı futbolseverlere” teşekkür etti.

Adını Fenerbahçe ile Türk futboluna altın harflerle yazdıran Küçükandonyadis, geçen Perşembe, Evangelismos Hastanesi Kalp ve Damar Hastalıkları kliniğinde bakıma alınmıştı.

Küçükandonyadis'in sağlık durumuna ilişkin soruları yanıtlayan Doktor Andonis Sideris, “Hastamızın durumu ağır. Yarın ne getirir bilemiyorum. Sayın Küçükandonyadis, solunum sorunlarıyla hastanemize getirildi. Ufak bir iyileşme kaydedilmiş olmasına rağmen, durumunun iyi olduğunu söyleyemem” demişti.

(A.A.)