Spor Efsane menajer cinsiyet değiştirdi

Efsane menajer cinsiyet değiştirdi

Paylaş
Efsane menajer cinsiyet değiştirdi

Dünyaca ünlü İngiliz boks menajeri Frank Maloney, cinsiyet değiştirme sürecinden geçtiğini ve artık 'Kellie' isminde bir kadın olarak yaşamaya başladığını açıkladı. 61 yaşındaki Maloney, kısa süre sonra cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirecek

Yıllarca Lennox Levis, David Haye, Rendall Munroe gibi başarılı boksörlerin menajerliğini yapan Frank Maloney, İngiliz Sunday Mirror gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Menajerlik ve akıl hocalığı yaptığı Lennox Lewis'i dünyanın en iyi boksörlerinden biri yapan ve 1992'de Dünya Ağırsiklet Boks Şampiyonu olmasını sağlayan Maloney, "Yanlış bedende doğdum ve her zaman bir kadın olduğumu biliyordum. Daha fazla gölgelerde yaşayamazdım. Bu yükle bir süre daha yaşamak beni öldürürdü" diyor.

Gizlice hormon tedavisinden geçtiğini, tüylerinden kurtulmak için yüzlerce saatlik elektroliz seanslarına girdiğini anlatan Maloney, "Doğumda hatalı olan yanımı tıbbi olarak düzelttim. Bende kadın beyni var. Kendimi diğer çocuklarla kıyaslamaya başladığım andan itibaren farklı olduğumu biliyordum ve kızları kıskanıyordum. 30 yıllık menajerlik kariyerim boyunca sırrını kimseyle paylaşamadım. Ringde bu şekilde giyinmiş olarak çıktığımı hayal edebiliyor musunuz? Bana ne diye bağıracaklarını tahmin edebiliyorum" ifadelerini kullandı.

İkinci eşiyle 15 yıl evli kalan Maloney’nin bu evliliğinden iki kızı, önceki evliliğinden ise bir kızı var.

Haberin Devamı