Kültür - Sanat Efsane ses Tom Jones’tan ilginç istek
Paylaş
Efsane ses Tom Jones’tan ilginç istek

Hit şarkıları nesilden nesile aktarılan zamansız şarkıcı Tom Jones, 30 Temmuz akşamı Regnum Carya’nın görkemli sahnesinde vereceği konser öncesi motivasyonunu yükseltecek ilginç isteklerde bulundu.Tom Jones, konser öncesi zaman geçireceği kulis odasının tüm zeminini halı tercih ederken, duvarlarının da boydan boya siyah perdelerle kaplanmasını istedi

60’lı yılların en popüler sesi olan ve günümüze kadar yediden yetmiş yediye herkesin bildiği hit şarkılara imza atan Tom Jones, 30 Temmuz akşamı Regnum Carya Live in Concert kapsamında vereceği konser öncesi motivasyonunu artırdığına inandığı ilginç taleplerde bulundu. Müthiş konsere sayılı dakikalar kala Jones’un son hazırlıklarını yapacağı kulis odasının tüm zeminine halı serilirken odanın tüm duvarları da boydan boya simsiyah perdelerle kaplanacak.

Haberin Devamı

Odasında sadece favori içeceği olacak

60’lı yıllarda seslendirdiği ve bugüne kadar popülerliğini hiç kaybetmeyen yüzlerce hit şarkıya imza atan Tom Jones, 30 Temmuz akşamı vereceği konser öncesi Belek’teki Regnum Carya Golf & SPA Resort’ün ayrıcalıklı Baron villasında konaklayacak. Dünyaca ünlü şarkıcı Jones, kulisi için duvardan duvara siyah perdeler ve zeminde halı kaplama isterken, odasına ise sadece favori içeceğini talep etti.

Regnum Carya’nın bu yıl ilk kez düzenlediği ve yerli yabancı birçok müzikseverin yoğun katılımıyla gerçekleşen Live in Concert serisi, 30 Temmuz akşamı müziğin efsane sesi Tom Jones konserinin ardından 14 Ağustos’ta Dua Lipa’yı ağırlayacak.