Spor Ege'de kupa ateşi

Ege'de kupa ateşi

Paylaş
Ege'de kupa ateşi

Turkcell Süper Lig'de zor günler geçiren Manisaspor ile Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yarın Manisa'da karşılaşacak

Ziraat Türkiye Kupası (D) Grubu’nu ikinci sırada tamamlayan Manisaspor ile (C) Grubu’nu ikinci sırada bitiren Denizlispor, çeyrek final ilk maçında yarın Manisa 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşacak. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek.

Süper Lig’de 19. hafta sonunda 19 puanla 14. sırada bulunan Manisaspor ile 7 puanla 17. sıradaki Denizlispor, ligde istedikleri sonuçları alamamasına rağmen gruplarındaki rakipleri saf dışı bırakarak, çeyrek finale yükseldi.

KUPADAKİ MAÇLARI

İki takım geçen sezon Türkiye Kupası (C) Grubu’nda yer almış, grupta Denizli’de oynanan karşılaşma 2-2 berabere bitmişti. 2003-2004 sezonunda tek maç üzerinden oynanan kupada 3. kademede karşılaşan iki ekibin Manisa’daki karşılaşmasının normal süresi 0-0 berabere tamamlanmıştı.

Denizlispor, 119. dakikada şimdi Manisaspor’da oynayan İhsan Burak Özsaraç’ın golüyle Manisaspor’u kupada saf dışı bırakmıştı. -

"KAPTAN", TEKNİK DİREKTÖRÜNE KARŞI

Dün Manisaspor’da göreve getirilen Reha Kapsal, Manisaspor’un başında ilk maçında görev yapacak. 2004-2005 sezonunun ilk 14 haftasında Ankaragücü takımında görev yapan Kapsal’ın futbolcuları arasında Hakan Kutlu da yer alıyordu.

Kapsal idaresindeki 14 maçın 11’inde görev yapan kaptan Hakan Kutlu, hocasına karşı ilk defa yarın teknik direktör olarak görev yapacak. Teknik direktörlük kariyerinde Türkiye Kupası’nda ilk kez çeyrek finalde mücadele edecek Reha Kapsal, daha önce Türkiye Kupası’nda 6 maç yaptı ve 2 kez tur atladı.

6 maçta 2 galibiyet elde eden Reha Kapsal’ın ekipleri, 4 kez de sahadan yenilgi ile ayrıldı. Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise teknik direktör olarak Türkiye Kupası’nda 12 maçta görev aldı. Bu müsabakalarda 7 galibiyet alan Kutlu, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti.

Haberin Devamı