Spor Egemen tamam, Selçuk belki

Egemen tamam, Selçuk belki

Paylaş
Egemen tamam, Selçuk belki

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Recep Denizer, iç transferde Egemen ile anlaşmaya çok yakın olduklarını söyledi

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile amansız bir şampiyonluk yarışı içerisinde bulunan Trabzonspor'da yönetim kurulu üyelerinden Recep Denizer, takımın şampiyonluk şansından transfer hedeflerine kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Egemen Korkmaz ile herhangi bir sorunları olmadığını belirten Denizer, "Egemen çok iyi niyetli bir futbolcu. Kendisiyle konuştuk, tekrar görüşeceğiz. Hiçbir sıkıntı yaratmayacağını söylüyor. Oyuncuyla önümüzdeki hafta sözleşme imzalamayı bekliyoruz" şeklinde konuştu.

"8 MAÇIMIZI DA KAZANACAĞIZ"

Şampiyonluk yarışında bordo-mavili futbolcuların gayet inançlı bir şekilde yoluna devam ettiğini vurgulayan Denizer, "Final gibi 8 maç oynayacağız ve umuyorum ki bu 8 maçı da kazanacağız.

Daha sonra Fenerbahçe'nin puan kaybını bekleyeceğiz. Sporcuları motive etmek için her şeyi yapıyoruz. Kalan iki ayı da en iyi şekilde geçirip ipi göğüsleyeceğiz" dedi.

"SELÇUK YURTDIŞINDA OYNAMAK İSTİYOR"


Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Selçuk İnan'ın yurtdışında oynamak istediğini ve buna saygı duyduklarını belirten Recep Denizer, "Selçuk Türkiye içinde Trabzonspor'dan başka bir takımda oynamak istemediğini söylüyor.

Kendisiyle sözleşme yenilemek için görüşeceğiz" ifadelerini kullanırken, dış transferde gurbetçi oyunculara ağırlık vereceklerini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı