Eğitim - Kariyer AÖF yaz okulu kayıt tarihleri açıklandı! İşte ders seçimi detayları...

AÖF yaz okulu kayıt tarihleri açıklandı! İşte ders seçimi detayları...

Paylaş
AÖF yaz okulu kayıt tarihleri açıklandı! İşte ders seçimi detayları...

AÖF yaz okulu kayıt tarihleri hakkında öğrenciler tarafından beklenen duyuru geldi. Yapılan duyuruda Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri yaz okulu kayıt tarihleri ve ders seçimi işlemleri hakkında ayrıntılar yer aldı. İşte AÖF yaz okulu kayıt tarihleri...

Doğan Koç - Posta.com.tr  AÖF yaz okulu kayıt işlemi, ders seçimi ve kayıt bedelinin yatırılmasıyla gerçekleşecek. AÖF yaz okul kayıt tarihleri ve ders seçimi detayları açıklandı. Öğrencilerin merak ettiği bir diğer detay ise seçilecek ders sayısı oldu. Yaz okuluna kayıt yaptıracak öğrenciler en fazla 5 ders seçimi yapabilecekler.

Haberin Devamı

AÖF YAZ OKULU KAYIT TARİHLERİ BELLİ OLDU!

AÖF yaz okulu kayıtları 3 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak ve 7 Temmuz 2023 tarihinde saat 22.00'de bitecektir.

DERS SEÇİM İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

AÖF yaz okulu ders seçim işlemi, aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu, Ders Seçim (Ekle/Sil) bağlantısı üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Ödeme bilgilerinin oluşması için öğrenciler öncellikle ders seçimi işlemini yapmaları gerekiyor.

AÖF YAZ OKULU ÖDEMESİ NEREDEN YAPILACAK?

AÖF yaz okulu ders seçimini tamamlayanlar, ödeme işlemini Ziraat Bankası aracılığıyla yapacaklar. Yaz okulu ödeme işlemi Ziraat Bankası ATM'leri, mobil bankacılığı, kredi kartı, banka kartı ve internet bankacılığı üzerinden yaz okulunun son günü olan 7 Temmuz 2023 tarihi saat 22.30'a kadar ödeme yapabilecektir.

Haberin Devamı

AÖF takvimine göre yaz okulu sınavı ise 19 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.