Eğitim - Kariyer Gelecek kuşaklara yenilikçi ve etkin eğitim alanları

Gelecek kuşaklara yenilikçi ve etkin eğitim alanları

Paylaş
Gelecek kuşaklara yenilikçi ve etkin eğitim alanları

Dünya eğitim sektörü hızlı bir gelişim sürecinden geçiyor. Bugün eğitim girişimciliğini sürdürülebilir bir zemine oturtmak, ciddi bir deneyim ve uzmanlık gerektiriyor

Daha nitelikli ve daha verimli alanlarda eğitim yapılmasını sağlamak amacıyla kurulan Okulyapı, yaptığı projelerle eğitim alanında Türkiye’de birçok ilki gerçekleştirdi. Bu ilkleri yaparken gerekli altyapıyı, materyal tedariğini eğitim kurumları ile birlikte sağladı. Anahtar teslim okul projeleri yapan Okulyapı, çeşitli sınıf konseptleri de geliştiriyor.

Haberin Devamı

Eğitim felsefesine uygun alanlar

Okulöncesi eğitim merkezlerinden üniversite kampüslerine kadar geniş alanda hizmet veren ve eğitimde daima yenilik prensibiyle hareket eden Okulyapı, dünyada model oluşturan eğitim yaklaşımlarını da takip ediyor. Okul tasarlarken ve onun ihtiyaçlarına cevap verirken, okulun eğitim felsefesine uygun fiziksel alanları oluşturmaya çalışıyor. Eğitimin içeriğini oluşturan öğretim materyalleri konusunda dünyada önde gelen markaları bünyesinde bir araya toplayan Okulyapı bu alanda eğitim kurumları için çözümler sunuyor.