Eğitim - Kariyer LGS örnek soruları 2022! MEB LGS kasım ayı örnek soruları ve videolu çözümleri yayınlandı! (İzle-İndir)

LGS örnek soruları 2022! MEB LGS kasım ayı örnek soruları ve videolu çözümleri yayınlandı! (İzle-İndir)

Paylaş
LGS örnek soruları 2022! MEB LGS kasım ayı örnek soruları ve videolu çözümleri yayınlandı! (İzle-İndir)

LGS örnek soruları kapsamında MEB, LGS kasım ayı örnek soruları ve çözümlü videoları yayınladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada örnek soruların bu ay ilk kez videolu çözümlerinin de paylaşıldığına dikkat çekildi. İşte, MEB LGS kasım ayı örnek soruları ve videolu çözümleri…

LGS için hazırlanan öğrenciler için MEB beklenen örnek soruları ve çözümlerini yayınladı. 2088 yılından bu yana devam eden uygulama ile eğitimde fırsat eşitliği sağlamak adına LGS örnek soruları yayınlanıyor. Bu kapsamda kasım ayı örnek soruları ve videolu çözümleri ile 4 yıl içerisinde öğrencilere sunulan örnek sayısı 1.510’a ulaştı…

Haberin Devamı

MEB LGS KASIM AYI ÖRNEK SORULARI VE VİDEOLU ÇÖZÜMLERİ YAYINLANDI!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her ay paylaşılan örnek soru kitapçığında Türkçe, matematik, fen bilimleri alanlarından onar soru; T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi ile İngilizce alanlarından ise beşer soru olmak üzere toplam 45 soru yer alıyor.

İLK DEFA VİDEOLU ÇÖZÜMLER PAYLAŞILDI

Hayalini kurduğu liseyi kazanabilmek için çalışan 8. Sınıf öğrencilerine destek olmak amacıyla paylaşılan LGS örnek soru ve cevapları öğrenciler tarafından yakından takip ediliyor. Kasım 2022 LGS örnek sorularında bir ilke imza atıldı ve soruların çözümlerine ilişkin videolar da paylaşıldı.

KASIM AYI LGS SÖZEL BÖLÜM ÖRNEK SORULARI İÇİN TIKLAYIN.

KASIM AYI LGS SAYISAL BÖLÜM ÖRNEK SORULARI İÇİN TIKLAYIN.

KASIM AYI LGS SÖZEL BÖLÜM ÖRNEK SORULARI ÇÖZÜM VİDEOLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

KASIM AYI LGS SAYISAL BÖLÜM ÖRNEK SORULARI ÇÖZÜM VİDEOLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYI.