Eğitim - Kariyer Eğitimde fark yaratanlar GESS Turkey'de buluşacak

Eğitimde fark yaratanlar GESS Turkey'de buluşacak

Paylaş
Eğitimde fark yaratanlar GESS Turkey'de buluşacak

Eğitimin kalitesini yükseltmek amacıyla bugüne kadar farklı ülkelerden binlerce eğitim uzmanını buluşturan GESS fuar ve konferansları, bu yıl ilk kez Türkiye'de yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürlüğü ve Londra merkezli Tarsus Group bünyesindeki İFO Fuarcılık ve F&E Group iş birliğinde düzenlenecek ‘GESS Turkey’ etkinlikleri, 19-21 Ekim'de, Wow İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Dersliklerde verilen eğitimin kalitesini yükseltmek ve eğitimde fark yaratanları buluşturmak amacıyla bugüne kadar birçok ülkeden binlerce eğitim uzmanını biraraya getiren Global Educational Supplies and Solutions (GESS) fuar ve konferansları serisi daha önce Dubai, Endonezya ve Meksika'da yapılmıştı.

"TÜRKİYE'Yİ SEÇMİŞ OLMASI BİZİM İÇİN MÜHİM"

YEĞİTEK Genel Müdürü Bilal Tırnakçı, GESS Fuarı'nın Türkiye'yi seçmiş olmasının kendileri için önem taşıdığını söyledi. Tırnakçı, GESS Turkey kapsamında düzenlenecek konferanslarla FATİH Projesi’nin ayrıntılı olarak uluslararası platformda tanıtılma imkanı bulacağını söyledi.

Bu yolla yeni iş birlikleri oluşturma olanağı da elde edeceklerini anlatan Bilal Tırnakçı, "Türkiye'de ve dünyada eğitimin yeni yolu teknoloji taşlarıyla döşeniyor. Biz de eğitimimizin önünü açmak için bu yolda yeni adımlar atmaya devam edeceğiz. GESS Türkiye'nin de bu adımlardan biri olduğuna inanıyoruz" dedi.

Haberin Devamı